|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
розе розе розе танга
слаѓа си од зрелог манга танга танга танга розе недај други да те возеееееееееееее |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бjал мерцедес ме преследва в живота...
тан тараран тараран тараран |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... момичето мекушаво.....
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оj тигре тигре
имаш ли пари имаш ли парииии - хубави жени... |
|||
портрет
Група Регистриран: 11.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Decko mi je skolarac, pa mu sajlem dzeparac
da ide u kino da mu bude fino kad u disko krene da se seti mene. Decko mi je skolarac, pa mu saljem dzeparac neka mu se nadje s drustvom da izadje da igra prognozu, da smiri nervozu. Decko mi je skolarac, pa mu saljem dzeparac da ide u kino da mu bude fino da svrati posle skole na casu koka kole. Uci Cole, da izucis skole je, je, je, da te moji vole. Lepa Brena |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemam nocas ja za hotel
samo, samo neku sicu necu, dobar si u dusi al necu, necu u jugicu nisam, brate, ja za tante mante volim luksuz, skupe varijante Dok me druga, dok me druga, evo, smara hica mi je, hitno mi se s tobom ja kad volim, tri put merim kad presecem, to i zelim Bar da je BMW pa da razmislim bar da je BMW pa da razmislis текст прва класа
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Svako vece crno mece
|
|||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е што .... барем чупчето што ја пее е ... хахаххах опасен дует се овие што ја пеат песнава
ја нешто и од мене ... сеа
Kuci, kuci, kuci, kuci, kuci sad kod nje
ne trebas mi sada, treb'o si mi malo pre juce bih rekla da, ali danas ne drugi put ponovo, dodji kasnije Da si sinoc svratio, ne bi joj se vratio zora bi ti svanula tu na mojim usnama da si sinoc svratio, ne bi me on ukrao zora bi ti svanula tu na mojim usnama Al' mi sada vise ne trebas juce dobar, danas ne valjas Sinoc si mi hitno trebao sada mi je dobar bilo ko |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Песната е wtf но не е турбофолк туку поп денс...
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Скинучу ти пауново перје
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
џингрлака , џикица ..........
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Циганин сам ал најлепши
Циганче, циганче да ти купи златно ланче
Мало виски, мало кока кола...тралала
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |