|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ова време е ваков а денски никаков е добро има некој период и денски ама некој саат само барем немам договор па кога сакам ќе ги шутнам (телекабелци) според нивната реклама кабел си е кабел требаше да биди теле си е теле |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako koga,..varira ...
..a optichki bil..kobajagi |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќници сте вие бе... минди, 23...УАУ.... :)))))
мене веќе еден месец брзината ми е 0.17 до 0.23. максимум.... се разбира, треба барем 3.00 да имам.... ех... ќе почекам до крајот на месецот да видам дали е поради fair usage policy, ама ако продолжи со овоа темпо.... ќе добијат еден многу лут муштерија на телефон |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисера на телекабел да не си?
и шо ако му се јавиш????? ќе ти речат имаш вирус или се работи на проблемот или нема воопшто да ти кренат слушалка ама тоа е кога имаат неколку пати повеќе корисници отколку шо крепи една линија (лаком гас шо појќе луѓе да истрижат) и ју туб е невозможно да гледа чоек денски а торенти со 5 килобајти (добро сега малку кренаа од вчера со 20 кб вадам преку ден) ама после 4 сабајле кога сите спијат ЛЕТА НЕТОТ со 700 кб торенти се вадат) инаку за сурфање и денски е ОК ама да спушташ нешто ЈОК dial up брзина еве како е кај мене сега абе златен оптички само некако скап е а и го има само во СК (во 2-3 улици) а во другите градови кога?????????? после 22.12.2012 |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мамето ваше телешит кабелско
ова ни во пакистан го нема во два сато сабајле цццццц а до пред некој месец имаше и денски максимална брзина ама по некој саат а сега дење нема шанси и исто така до пред некој месец навечер беше ТОП т.е после 1 по полноќ а сега треба да чекам 4-5 сатот сабајле е за инает не чекам |
|
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нее јас сум од кејблтел... ама, знаеш како викаат.... сејм шит, дифрент нејм!
сега бев да прашам, тетката ми вика дека ми бил надминат лимитот, ама сигурна сум дека лимитот не ми е надминат од 3ти септември... ама ќе почекам да помине месецов... па да не можат да се вадат со таа финта... мореееее, нашле па зашле е работава... наместо да се буткаат со подобри услуги и цени,... они... |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па на кејблтел демек бил стабилен (според корисниците кој го фалат оти читкам по други форуми и таму најголем број се задоволни за разлика од телекабел) а кога ти е надминат лимитот тогаш е оправдано ама ти шо велиш не ти е надминат или барем така мислиш и затоа чекам да кажиш ако сакаш овие дена каков ти е - барем до 10 окт и нека ти дадат лозинка и јузер да си проверваш колку имаш потрошено кај мене на телекабел нема да ми намалат брзина ако го надминам лимитот оти тогаш само ќе доплатам 1000 ден (вкупно значи 1500) ама не можи бе УПМ секој ден да сурфам со 1 Мбит брзина некогаш и 0,5 (моментално е добар оти е прв ден од месецот и е НОЌЕ ама од утре значи денски 1 Мбит ќе биди и ретко ако се погоди 4-5 Мбити денски) а треба да имам 8 Мбит значи мене не смеат да ми намалат брзина оти ми е со доплата (ама ми намалваат оти им е преоптеретена мрежата) си сакаат парички луѓето а за никаква услуга |
|
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми дадоа лозинка и јузер, уште од порано... само ми вика дека не постои моментално деновиве сум премногу расположена да се расправам со нив... брзината ми е некако.... солидна... од 1ви октомври... околу 3mbps се движи... па ќе видиме што ќе биде понатаму...
не симнувам ништо до 28-9.... еее, тогаш... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |