|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 548549550551552 708> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...каj jа наjдовте замундата?!?!
мене не ми jа отвара мозилата |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze sekoj
treba da si privilegiran pirat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...аjде, добар ученик сум.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...си имам jас друг саjт за симнуване...не треба логиране, не треба зачленуване...просто си кликаш...
си имам и уште еден саjт за симнуване титлови...таму титловите се на следниве jазици----хрватски, српски, словенски, македонски... СДК...еднаш симнах Снегулката и патулците на мак...мило ми беше. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
давај линк
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и СДК...http://titlovi.com/
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК .........
секој ден се’ повеќе и повеќе наликуваш на ТИТАНИК ....... потонат си одпоодамна само што сега си го бараш местото ....... на ДНОТО ........ жал ми е што со време не ме послуша па продолжи да работиш на што побрзо тонење ......... а беше убаво да се плови со тебе ....... не помагаат сега ни сите обиди да се вратиш во живот ...... нешто што е умрено не се оживува ... доцна е за реанимација .......
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сдк... до пред 5 минути имаше два линка овде... само што се спремив да си ги запишам
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк
некој бил побрз ........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
...... ееее , а аспирациите ти беа во најмала рака да станеш ДАМА ....... и стана ...... сега се’ е дама ........
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-направив добра семејна прошетка
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Емил е во право за она...во темата |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ме мрзи да си сварам кафе
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 548549550551552 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |