|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 133> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toj be bozo
toj e MINISTER ZA ISTORIJA kje ve napravi bibliski narod |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bugarija e edinstvena zemja koja ima minister za istorija
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve go klovnot BE...povtorno se javi...
http://utrinski.com.mk/?ItemID=075F079A52E88940BFA6354606C0C384 Ne ne e toj minister po istorija toj e minister zadolzen za Makedonija....Ocigledna e opsesijata na Bugarite kon Makedonija...koja trae so vekovi a Bozo e samo alka vo sindzirot... Изменето од Анастеа - 29.Септември.2010 во 01:06 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Згрешка Ве молам Тоа е министер за книги по историја, ама свои лични кои МОРА да се купат т.е мора да се платат од државни (локални) пари, барем според бугарските медиуми. Негде читав дури дека морало да бидат печатени во печатницата на керка му (ако не се шпекулации). Незнам само кој му се рецензенти |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оти мислите дека е опсесиjа бе???
кога се дава лице нормално е другата страна да биде активна...оти тоа и се дозволува....на Блгариjа и лице и образ и дават многу македонци които посакале да живеат во Блгариjа, декларирале се ко блгари , и сега работат во и за Блгариjа...нема лошо... опсесиjа ке беше ако истата таа страна во односот е одбита, но агресивно продолжува на секоj начин да "заведува" другата ... |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
маjко моjааа...коjа керка, кви пет пари??? керка му е тазе студент... човекот си финанцира сам книгите ...а не берете грижа има коj да ги купи...очигледно...след като издава нови и нови... |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako nikoj drug togas drzavata ke mu gi kupi toa ne e problem barem so ogled na toa kolku energija i finansii vlozuvate vo asimilacijata.. |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сите книги му се лудница особено „Бугарите првите европејци“ |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
маjко моjааа...коjа керка, кви пет пари??? керка му е тазе студент... човекот си финанцира сам книгите ...а не берете грижа има коj да ги купи...очигледно...след като издава нови и нови... [/QUOTE] Јас не го знам ни него ни дшчерка му Тоа го читав во бугарски весници. А тоа што е тазе студент не и брани да има и фирма (ако има) и ништо не ја сопира најголем муштерија да и биде татко и (ако и е) |
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kvi studenti ima kaj nas ako znaete samo
so AUDI, BMW, etc |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене нешто тука не ми е јасно ......... како тоа асимилира кога поранешниот најпатриот од сите патриоти , војводата во кој се колнеа сите во дијаспората и кого тука го величеа и тако то , елегантно со потпис се откажа од се’ што е Македонско во бугарија ........ пак нешто не ми е јасно тука кога велите асимилација ..... каква асимилација вршат бугарите а е поголема од самата асимилација која самите врз себеси е извршивме ........ зошто , ако е според оној “ големиот “ и неговите тврдења дека штом народот го избрал и му дал право да прави како сака ( случајот од пред некоја вечер кода дебатиравме на проблемот МАКЕДОНСКА ЗЕМЈА ЗА ЕДНО ЕВРО ОД КВАДРАТ ) , тогаш не гледам дека бугарите вршат асимилација врз нешто од што самитесме се откажале ? ........... пак според теоријата на “ големиот “ ........ народот гласал за нив па ќе прават што сакаат ........ така и љупчо направи , НАЛИ ?
Изменето од МАРШАЛ - 23.Септември.2010 во 15:16 |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луп(б)чо немет бугарски пасош,имет грчки пари за раздолжување,а тоа со пасошот му е коска за да глода народот,за потоа да каже тоа удба ме мести јас сум и че останам само Македонец жими сичко по дома.
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ехеее, кај нас со такви коли има средношколци Изменето од mamamd - 23.Септември.2010 во 15:22 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
убаво кажа некој погоре .......... не може да почне нов кога стариот не е воопшто затворен ........ а тој трае , таре и ќе трае ........ соу ват ? .....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |