|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бидејќи луѓето изгледа потсвесно сакаат да патат па режисерите тоа добро го знаат.
Серијава веќе одамна ја оладив, од моментот кога Фисун беше сурово казнета за своето неверство со Селим. Сурово-и тоа од свекрвата за која мислевме дека е ангел. Душата и ја извади и ја понижи кутрата толку многу а оваа постојано плачеше и и ги бакнуваше рацете на мама“...Синот им донесе копиле дома-никому нипшто.Тој е машко.Се е дозволено за него. Мразам таков машки свет и ми одмиле инстантно. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e koga vo nekoja sapunica barame visoki idei
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефф во сета филмска лага има и вистина
|
||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку бес се чувствува во постот на Мариа Ама се согласувам со начинот на кој размислуваш |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Nelson Pike
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право е марија дококу така се има случено во серијата. Верувам дека е така и со права така реагира. ЈАс неможам ништо да кажам бидејки сапуници не гледам.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво си ме “прочитала“ Бесна сум, затоа што иако е ова сапуница-случките се реален одраз на секојдневните збиднувања во некои општества, па и малцински групи и кај нас. Неможам да останам рамнодушна кога гледам до која мерка е жената понижена и колку (за неа) тоа е природно. Тоа се тирански општества и закони каде харемот не е само дел од минатото на славните султани. Што да правам...таква сум |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да се јавам едно два-три пати во А1 и да побарам да се репризира уште еднаш целата серија...
по барање на голем број на гледачи,ја репризираме цела серија...(А1) а тоа само ја сум се јавил..ама Македонска работа е..јбг. ---------------------------------------- кога ме праша....зошто кактусите имаат црвен цвет? се стаписав... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...овие ме послушале.
репризи летаат ли летаат...мило мое! |
||
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ја гледав серијава кога одеше во ударен термин, а не па сега со репризиве!
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...конечно "ШеЌерзада" ни се омажи вчера.
ај со среќа нека и е и секое добро... |
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..uffffff konecno zavrshi...
|
||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алелуја!
Ама ништо чудно да ја пуштат уште еднаш. |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...нема да ја пуштат ,сега "лисјата паѓаат "а цела Македонија плаче.. еве вака..
Изменето од zagor - 24.Септември.2010 во 10:40 |
||
|
||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ау да бе, после неа ќе ја емитуваат по 4545574 пати! Сериозно размислувам да се преселам од ова Македонијава!
|
||
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |