|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 200> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravi....sé pravi....
..za da si gi napunat djebovite,.
..za dolg i srekjen zivot niven,..posran!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на оној кој им дал глас да управуваат кон подобро а не да продаваат нешто што не е нивно ........
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како што знам..
глас им дал народот... а државата е на народот... па логично... и државното земјиште е на народот... значи државното земјиште кое е на народот... во нивно име, бидејќи од нив се изгласани... владата го продава... и сега не ми јасно... како не ти е јасно... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чуј ти ....... јака филозофија ..... глас им дал народот...
а државата е на народот... па логично... и државното земјиште е на народот... па вака како што е кажано , можат комотно да ја продадат и комплет земјата со се’ население .......... народот им дал глас .......
даваат и други народи глас , во други држави но не верувам дека освен во БАНАНА држави некој да се осмелува да продава и крчми нешто што не е негово за бадијала пари ..........
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не можат да продадат приватна сопственост...
па така ни комплет земјата со населението... само она што е државно... заедничко... капираш... изгледа јок... види поедноставно... капитализам... приватна сопственост... еден газда... државна сопственост... газда е државата, т.е. претставниците на државата... сега појасно е или... Изменето од којсумјас - 21.Септември.2010 во 21:54 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
капирам јас . не капираат оние кои за бедна плата си го продале и газот и земјата а ваму кукумавчат и се толчат во гради дека се патриоти ........ патриоти да но не за долго со темпо на распродавање на земјата .. за ЕДНО ЕВРО .........
а тие предавања за капитализам , ама ич не држат вода .....
државата е газда , не државните поданици на кои народот им дал глас ...... капише профо ?
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пред ваков издржан аргумент... и логичен... и непобитен... излишно е се' друго... а си ги читал ли ти Капиталот од оној Енглез или Марс беше... и by the way... како државата ќе управува со својата сопственост...? ќе ја даде на приватна фирма...??? и зошто и се тогаш државните поданици...? не се потребни... нека си постои државата сама за себе... и сама по себе... нели... Изменето од којсумјас - 21.Септември.2010 во 22:16 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
државата ќе постои сама за себе ама само на парче хартија на кое ќе пишува ПРОДАТО за ЕДНО ЕВРО од банда фукари со помош и аминување на поданици кои најпосле ќе се викаат онака како заслужуваат .......... луѓе без земја Изменето од Анастеа - 22.Септември.2010 во 09:43 |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немањето издржани аргументи...
за нормална дискусија... доведува до вулгарности... Изменето од Анастеа - 22.Септември.2010 во 09:44 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a on imal ..izdrzani argumenti,...
...t.e..samo eden ,...deka narodot gi izbral i sega ke se ponashaat so zemjata kako dedo im da im ja ostavil na vladenie....
...jak argument,..nema shto ! Изменето од Анастеа - 22.Септември.2010 во 09:44 |
||
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маршале да престанеш со етикетитање членови! Ајде смирете го тонот на дискусија, да не се караме. |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мали ем брзи...
а народот зошто ги избрал...? за тебе да ти прават кеиф...? и кој ќе раководи со земјата... имаш идеја...?? и што тој ќе прави со држвното земјиште... ќе ти го даде тебе и на тебе сличните...?? ама 90-тите одамна минаа... изгледа не ти е јасно... затоа, не бркај поими... Изменето од Анастеа - 22.Септември.2010 во 09:45 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“ големи “ ......
народот ги избрал на основ ЛАЖНИ ветувања ..... и нереални ......
со земјата ќе раководи а нема да ја РАСПРОДАВА И КРЧМИ
секој еден кој ќе победи на избори ама не за да ја ПРОДАВА ЗЕМЈАТА
мене не мора да ми даде пошто имам ..... ама не се радувај , нема ни тебе ни на слични да ви дадат ......
затоа не бркај поими туку слободно прави го тоа што најдобро го знаеш ..... Изменето од Анастеа - 22.Септември.2010 во 09:52 |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....mali vika......."golemiot"...
...koj be narod go izbaral? zavedeniot koj shto posle nekoe vreme se pokajal za svojot izbor? a i barem pola od toj narod ne go mirisal ushte vo pochetokot , pred da pochne so glupostite so koi shto sekojkdnevno, ja preplavuva zemjava ..... ....
da e toj na nekoj drug narod ...teshko deka seushte bi bil ,..."ziv"!
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 6263646566 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |