|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 530> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам мор за него се ....што сакаш ќе ти кажам..само лошо ќе те изненадам А сега викаш Хеееелппп...а ...ццц....нема Сантијаго да ти помогне |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анитке .. и ке да треба да го дотерам ја бабево ... многу некако лево-десно почна да забегува
А срц....имам си ја извори не се секирај ти сеа коа ме нема.....никој не ти бил рамен во пишење друг лажи за верноста
Шаци колешке беее....пофали се ти нешто
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој ме издава од таму бре Кога ќе го фатам...кој и да е Извори имаш....ама не ти кажале се од почеток до крај |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море не ме терај сеа да почнам пак да идам само за да те легнувам тебе така нема кај да ми бегаш од тука
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав момиња
Морам да идам ... малце тренинг да напраам јас
Имај си убавка забава тука
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imaj ubav den santi
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знаеш дека ќе почнам да спамирам со гушки и срциња ако дојдеш...барем на 1 минута Тогаш ќе имаш одлична причина да ме ....легнеш А да...хев а најс деј..и најт... да пиеш и за нас Изменето од ФорумскаБаба - 20.Септември.2010 во 17:21 |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anitaaaaaaaaa...na recepcija...imas gostin
|
||
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
babooooooooooooobabiste kaj go najde mor smajlito losotilsko
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj nas loshkeee
|
||
|
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
babeeeee vikni shtom ke stignesh
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ќе ја слушнеш
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vikni me ako ne ja cujam CALI
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas stignav..ti zamina
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6768697071 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |