|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da ne filozofirame ovde mnogu...oti imame tocno opredelena cel i licnosti...nepoznati......dali sakas da gi zapoznaes ili ne individualna rabota.....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da filozofirame
moze da se zaebavame |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,sostanok na slepo...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naslovot SOSTANOK NA SLEPO me potseti na eden sovet od mojot omilen pisatel H. Jackson Brown Jr koj mu go dava na svojot sin Adam : Odi na " sostanoci na slepo ". Zapomni deka taka ja zapoznav tvojata majka. A covekot ima prekrasna zena i harmonicen brak |
|
Riba25
Нов член Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm sostanok na slepo pa i rizicno e malku :)))
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Модерни времиња , нема веќе на слепо само на видено
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |