IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 530>
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:06
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Хе хе ... голема%20насмевка Јал Умот ме лажит Јал очите....вие почнувате да ме зезате а размислување 

Сеа Че си ом плазење
druze pomagaj zatni i ja ustata na babistetoизненадувањеголема%20насмевкаплазење

Знам мор за него се ....што сакаш ќе ти кажам..само лошо ќе те изненадам

А сега викаш Хеееелппп...а ...ццц....нема Сантијаго да ти помогне
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:07
Анитке .. и ке да треба да го дотерам ја бабево ... многу некако лево-десно почна да забегува размислување

А срц....имам си ја извори не се секирај ти голема%20насмевка сеа коа ме нема.....никој не ти бил рамен во пишење плазење друг лажи за верноста плазење

Шаци колешке беее....пофали се ти нешто голема%20насмевка трепкање
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:08

Кој ме издава од таму бре Кога ќе го фатам...кој и да е
Извори имаш....ама не ти кажале се од почеток до крај
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:09
Море не ме терај сеа да почнам пак да идам само за да те легнувам тебе трепкање така нема кај да ми бегаш од тука плазење бакнеж

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:11
Поздрав момиња големо%20гушкање големо%20гушкање бакнеж бакнеж големо%20гушкање големо%20гушкање
Морам да идам ... малце тренинг да напраам јас плазење
Имај си убавка забава тука голема%20насмевка 
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:18
imaj ubav den santiголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2010 во 17:20
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Море не ме терај сеа да почнам пак да идам само за да те легнувам тебе трепкање така нема кај да ми бегаш од тука плазење бакнеж

Да знаеш дека ќе почнам да спамирам со гушки и срциња ако дојдеш...барем на 1 минута
Тогаш ќе имаш одлична причина да ме ....легнеш

А да...хев а најс деј..и најт...
да пиеш и за нас

Изменето од ФорумскаБаба - 20.Септември.2010 во 17:21
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 00:29
Anitaaaaaaaaa...na recepcija...imas gostin

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 00:31
baboooooooooooooголема%20насмевкаголемо%20гушкањебакнежbabiste kaj go najde mor smajlito losotilskoизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 00:45
Kaj nas loshkeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 01:06
babeeeee vikni shtom ke stignesh голема%20насмевкаплазење
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 01:08
Дали ќе ја слушнеш
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 01:11
vikni me ako ne ja cujam CALIнамигнувањеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2010 во 01:14
jas stignav..ti zamina
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 530>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.