|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 530> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква крстајца.....си видела ти тутурутка шо е праење ?
и да ... Добар ви ден тука прима , срцко
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој да си пиел толку многу
Д.ден |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бабо да ојш вечерва Прилеп..еба..го..
и да го вардиш чоекот...оти че се напраи фиран... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум се опил точно од 30 април
Тоа му иде исто као некој коа излезе од затвор и УМот само на едно го тера
Иначе како сте ?
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја да одам а што ќе му праам бре..ако решил да пие Ќе избега од мене...не друго |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........ааааааа примо сумљив си...
кој знае и тебе на кај те тера умот |
||
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бабава ми го одвраќа умот
Па ... малце у колосек да влезиме
А што не дојдите двете па
btw .... на славааа сум бееее
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е дој ти ... па Че вииш кој од кого Че бега
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лелелјјјј во Прилеп нема човек на кој не му е слава
бабе оди оди............ |
||
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакаш да кажеш дека јас од тебе ќе бегам
ако е за слава...хммм...се признава пиењето ..колку да не те одвраќам од тоа што си решил А за идење...женскава да ја натерам....хмм..дали ќе сака |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти да одиш ма види ја ти неа |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сеа дур ве канам идете...после коа ке ве текне некоаШ вас ... Че ме барате ... вОрман некаде
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sekako ke odam ovie denovi |
||
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
после нема да не сакаш а .... MY...мене ми се одложија работите..нема мрдање од СК наредниве 6 недели Изменето од ФорумскаБаба - 20.Септември.2010 во 16:16 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6364656667 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |