|
Во која... |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |
Mirakuliks
Нов член Регистриран: 30.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум бил сеуште во никоја од америките и така поисточна азија а дефинитивно би сакал
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kina, japonija, cela juzna amerika i da ne recam se sto e nadvor od evropa sakam da posetam |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цела Европа секое катче...подалеку само во Азија....
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno ovaa esen sakam da odam vo London ili vo Avstralija
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E mene najgolema zelba mi e vo Tajland,Indija,cela Azija sakam samo pokraj okeanot,a na sever na ladnoto-ne fala.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не сум била на многу места а сакам сегде да идам, да напраам едно кругче
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Македонски
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаме сличен вкус Аргентина и Ќина ми се омилени,најмногу заради планините а Ќина и заради специфичниот начин на живеење |
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas uste od sega imam planovi: London, Spanija, Amerika- sakam tamu na fakultet da odam, juzna amerika sakam tamu mnogu da odam osobeno na karnevalot vo rio, kina, japonija i tolku(mozit ke mi teknit da o posetam mikus na antarktika)
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AROUND THE WORLD.... sakam da go svrtam ceeeeeeeeeeel svet |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
bill
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da idam makedoniaaaaaaa
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sakam da otidam vo amerika.....mnooogu
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakam mnogu zimata i ja sakam Rusija...Go sakam mnogu dozdot i ja sakam Anglija...Go sakam grof Drakula i ja sakam Transilvanija Изменето од tamara1990 - 23.Јануари.2009 во 10:28 |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova so citiranjeto na ``oblachinja``mi bese greska
Изменето од tamara1990 - 23.Јануари.2009 во 10:30 |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj sto sum bila ,a sum bila vo mnogu zemji sekogas so namera deka ubavo ke si pominam,taka e i bilo,loso iskustvo samo malku imam od antalija, a zelba mi je da vidam japonija
|
|
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |