|
Каков лак најмногу користите? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakov
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Marko Polo 1]vakov
[/QUOT |
|
lizalka.
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bezboen rozovi lilav
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најчесто користам ChemmaX Professional od Nevena Colors - Leskovac...
црн или црвен вака некако изгледа |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра боја. |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
безбоен...демек никаков!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов сум лакирана со ваква боја. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Lizalce
Група Регистриран: 09.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе два месеци не сум ја симнала една бесна темна розева боја-циклама...Инаку сакам и лила боја,розева,бела...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Безбоен, колку да се остави впечаток на примерен медицинар, ама сеа ќе опнам темно кафен.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srebren ili bledo roze
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После летото исполнето со светли, густи и весели бои на лакови за нокти, време е да се погледне кон оние што ќе ја обележат оваа есен. Иако не треба да се ограничуваме кога се работи за избор на лак за нокти, бидејќи тоа е и покрај сѐ, начин да се изразите себе и прашање на вкус, боите кои ги избраа модните лидери ширум светот за колекцијата есен/зима 2010 се: 1. Богата лила боја – идеалниот избор за преминување од летните кон есенските трендови2. Кафени тонови – можеби совршената боја која ќе ја обележи и оваа сезона, лесна за комбинирање со вашите омилени есенски парчиња облека |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бордо...откако го купив само него го користам...ептен ми е убав
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovakov....
Изменето од hermiona - 13.Февруари.2011 во 19:42 |
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |