|
Има ли некој жив бе дечки? |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 113> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе, Форумска...кога влезнах не ти го гледав убавиот ник...сега - да!
но оти така беше? |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
davas bezpotrebni komentari mislam nemase razlog da go pises toa ali anyway ti si znaes |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivi i zdraviiiiiiii
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам пагане....тука бев...хммм
ОК Феар... Мудро ќе молчам од денес натаму. Збор нема да ми прочиташ |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccccc sto bilo rabotata "nepozelna sum u sobava" ja si mislev sosema nesto treto
i eve me mene ziv sum |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa takov vpecatok ostavi zatoa rekov deka sum nepozelna vo sobata....a sto li si pomisli ti...??!?!?!
i mene ete me...ama Вкупно има 100 Активни корисници онлајн, 92 Гости 8 Членови Членови онлајн: FeaR, bondi, Pejik, gazela, _rich_, ФорумскаБаба, nijas, d4 b3 vo najatraktivnoto vreme od denot...za sedenje na forum..samo 8 sme |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakov den be
12:04 AM e ovde |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas prisutna ...no kako da ne sum ...
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas koa se pustiv ve pozdraviv i vlegov vo zabava, poslem toa leda vleze pa mislam ti i sekad koga leda pisuva so mene ti vikas ej ke si odam da ne vi smetam kao demek da ne ne prekinuvas vo nesto e na toa mislev... a drugite gi nema pa normalno pametni se i setaat ne kako nas na net ama jas cekam povik i moze ke mu ja curnam i da ne zaboravam da kazam deka definitivno sum ziv |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be....nok e be
oks fear...razbrav i da ne bidam oftopik...ako postoi takvo nesto vo temava.... i jas ke da sum ziva....kolku - tolku |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mame ne ckrapaj so toa ocite ke te zabolat... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prezivuvam......
|
||
Внеси реплика | страница <1 8485868788 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |