|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 530> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d,den santy
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хампеонес
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Олааааааааа од абуела
Како сте денес |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас после 40 минути поаѓам на фудбал да се скинам од навиване
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да влегувам ли
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прима миа ај чувај тоа за вечер....немој уш ... од сега
Емиле ... среќно ти на фудбал
срцко....од арен поарен ја ....
него како сте ми вие ?
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Сантјаго
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво да си поминеш....и на едно пиво после тоа My...јаки штиклички мора да ми ги позајмиш еднаш Срцко..кога си од арен поарен...значи дека не те мрзи да почастиш едно сокче вива портокал во кафанчето Знам де ..дека многу барам..а малку давам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега и да сакам не можам од тука
ама знаеш ... да ме погодиш ... да ме ... пред сите
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е знам дека не можеш од таму кај што си
Затоа и побарав Лоша сум...знам Ај јас ќе се почастам...а ти ќе платиш во кафана |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лошка си да ... конечно да признаеш бар
е убооо .... ај ти почасти ... а Санти Че плајЧат
само што ... не могу те одбит тебе
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е мора еднаш...да се признае..кога - тогаш вистината излегува...
...скржав си..реков јас...а гледај тука колку точки користиш а јас морам да ..стрелам во..точките Знам дека не можеш да ме одбиеш..за едно сокче....затоа ..користам |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас скржав
да отворам уста сега да видиме кој е скржав
немој да си сега ... "едно сокче"
а точки .... ами ... фалиш се ... стрелец....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |