|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на слепо беше затоа и се смета
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ... одсад ... гледајте ... денски да е то .. или пак на светло ... немојте од прва во темница
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти тоа од искуство
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не бе ... никад у темница ... не сум се сретнал со никој/а ... ама добро тука што сум прошалтал на темава ... да си знам ... за коа ќе договорам состанок на "слепо"
Изменето од Santijago - 15.Септември.2010 во 17:52 |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj laki kazi ni gi nickot na toj clen so koj si izlegol i da pisam nesto kolku da nebidam off topik.... sostanok na slepo ne ali kafe moze taka da sto i da se sluci ste bile na kafe mafe muabet bez nikakvi ocekuvanja |
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.,...ne be
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а бе , не баш до толку на слепо .... може претходно некоја сликичка да се размени .......
само да не е од комшиката или животинско царство
Изменето од МАРШАЛ - 15.Септември.2010 во 22:20 |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А да ја ..префрлевме темава во ..Опуштеното ...Разно ....
па таму да си ..продолжевте со .... муабет за состанок ...
на слепо ..на ќоро ..на невидено ........ Неврзано ....!!!
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
rizik 100%...............nikogas ne bi otisla na takov sostanok..........
..........od premnogu luge sum slusala za vakvi sostanoci i nitu eden ne izlegol kako sto treba...... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I jas slusam deka lugjeto se plasat od mnogu raboti. Ama ne se vodam spored nivnite cuvstva. Jas si imam moi...
|
|||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imav eden takov sostanok i do den denes covekot go vikame beli corapi na prekar.Toa taka zatoasto na sostanokot bese so beli corapi a pantolomi pokusicki a be rezil ta i za mene nakontena i za nego kako staro maze.Nikogas poveke na slepo samo na opuleno.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вале....секогаш успеваш да ме насмееш и кога не ми е до смеење. Изменето од renatax - 20.Септември.2010 во 23:15 |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj da ve ete deka sum vo pravo jas........... kaj sakam decko so beli corapi |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eden covek e sushtina i forma
mazite se proforma povekje a zenite za cudo po sustinata izleguva deka na mazite im e polesno da doajdat na sostanok ako ne e na slepo oti ja videle formata, isto taka im e polesno na nevideno oti od vratata kje ja vidat formata i mozat da napravat nalevo krug e na povekjeto zeni koi se povekje za sustina im e potesko sekako oti i nepostoi na neslepo za niv,,,, nemoze da se dolovi sustina od vtoro gledanje a od nulto gledanje pa ic taka da moi dami i gospoda.. sekoj sostanok e na slepo ama denes i mazite sakaat sustina osim ako sakaat da si ebnat na brzaka.. togas se po formata zaklucok ne postoi sostanok na neslepo ako barate sushtina Изменето од anakin - 20.Септември.2010 во 23:41 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |