|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 523524525526527 708> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-
има и други
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... дефинитивно најдебилен збор во македонскиов јазик ми е „лапање“ .... демек замена за бакнување..... уф .... глупо....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-за прв пат го слушнам тоа
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - гледам една слика и не можам да престанам да се смеам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-постирај ја за да видиме што те тера да се смееш толку многу од сабајле
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - тука е некаде... постирана... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-
тој виц го има постирано од неа преди неколку дена
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк цццццц
не се важи |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк еве шо ми напиша еден другар од струмица како одговор на вицот....кој го постирав на едно место пред некоја ден..........ова е копи пасте
оригинале ......... nem ne ne pezi ne guvorame sicko t'ka zbrkano samo kk ke sme rastresni :)) trebala si prvo na gugl translejt da oos :)) и ај не се смеј........... |
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - го обожавам овој виц ....и секогаш ми е смешен.... |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк богами сите се посмејаа овие денови на него
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...тие Струмичани се убј боже...
...денес нема да се шминкам за во школо. Дигам бунт против нашминканите кловнови. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
И денес нема chat А баш ми се матеше нешто од сабајле... со Мати |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... не ми се дава па тоа ми е
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 523524525526527 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |