![]() |
|
Дајте една добра вест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 51> |
Автор | |
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malku od malku mi popusta bolkata vo zeludnikot
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
денес јадев шпагети со кечап
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
утре не си идам дома додека не си отиде тој... цепачот... школо, кафица, кај баба на ручек, на англиски... здравје кај 22ч може ќе ме има
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Дајте една добра вест...хмммммм
Почнаа многу да ми се пуштаат на форумов ![]() ![]() ![]() Не знаев дека има толку заинтересирани ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
наскоро ќе се одржи "БЕЛА НОЌ"....традиционална средба со пригодна културно уметничка програма..
инаку,како биватоа кај нас ,традиционално се одржува повеќе од еден век... ![]() Изменето од zagor - 21.Септември.2010 во 11:34 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
за жал , нема ниту една ... сите се НИКАКВИ ........ како и оваа во која се појаснува како ќе се собира арачот за сервисот на власта .......
знаете , оној во кој се велича диктаторот и неговите “ генијалности “ ....... ебати демократијата ...........
Наместо МРТВ, радио-дифузната такса од 1 Јануари ќе ја собира Управата за јавни приходи. Власта го менува начинот на наплата, со цел граѓаните веќе да не можат да ја избегнуваат оваа јавна давачка, што изнесува 130 денари месечно.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Добра вест!?
Нема веќе комарци. ![]() И се налакирав кафеаво. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Крокодил, тигри и кенгури ќе пристигнат во Зоолошката градинаИзвор: Макфакс
За три недели во скопската Зоолошка градина треба да пристигнат неколку нови животни, меѓу кои крокодил, два нови тигра, четири пара кенгури, пар папагали Ара, две Ему птици, меркати и некои видови влекачи. Новите животни се претежно донација на зоолошките градини од Чешка, како и од софиската зоолошка градина. „Живеалиштето на крокодилот го завршивме. За тераруимот за влекачите во вторник ќе започне тендерската постапка за фирмата која треба да го гради. Треба да го завршиме проектот на кој интензивно работевме со Град Скопје за живеалиштето за слон и жирафа. Следната недела и тие ќе излезат во тендерска постапка и напролет ќе се реализираат. Веќе сме во интензивни преговори со фирмата Бинани која ќе донира слон. Преговараме со Зоолошката градина во Белград и Прага да донираат две до три жирафи“, вели директорот на скопската Зоолошка градина Дане Кузмановски. Поради неодамнешните немили настани кога при транспорт угинаа два елени од хрватската Зоолошка градина, Кузмановски вели дека овојпат животните ќе се транспортираат со светски познатиот транспортер „Move one“ кој ги има сите светски и европски лиценци. Во скопската Зоолошка градина денеска беше отворено новото живеалиште за животните јак, зебу и бизон, донација на општина Ѓорче Петров во висина од 800 илјади денари. Живеалиштето се простира на 150 метри квадратни во централниот дел на градината со објект кој зафаќа три живеалишта. Ѓорче Петров е првата општина која ја реализира својата донација Мајмунот Коко кој е на ресоцијализација во Холандија треба да пристигне следната пролет. Во скопската Зоолошка градина во последниов месец родени се неколку нови животни меѓу кои два мајмуни, три лами, и три пони коњи |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ми се окучи кучката.
Со моја помош, нормално. ![]() И имам пет мали кученца... изгледаат како глувци, сиви, малечки... ![]() |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сакаш да кажеш дека ти си таткото
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Super e toa. Uste pointeresni ke bidat kucencata koga malku ke potporasnat ![]() |
|
![]() |
|
само ќе ја цитирам лима. ![]() од шо не ми се прави премногу копи -пејст. |
|
|
![]() |
|
Dobra vest....me iznasmea emil...
Tigi...da se zivi i zdravi kucencata....pa daj edno na poklon ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |