![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 708> |
Автор | |||||||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
Razgovarase so teolog? Bravo Tiggy. ![]() Samo mene tesko da me zbuni nekoj. I jas gi zbunuvam teolozite, kutrite ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||||||||
...да бе. Седнав татко на една моја другарка и човекот си објаснува и објаснува, а јас си мислам: има ли овој живот?
![]() Тебе те интересираат тие работи, а? Религии и слично... ![]() |
|||||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||||
сдк - шубо било на игрите за релакс ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||||||||
сдк...пак инсомниа..до кога бе вакаааааааааааааааа
![]() ![]() |
|||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||||||
сдк - оти бе не пуштате музика... сама си спамирам ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||||||||
сдк...спамираш
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
сдк - спамирам... ела брзо прекини ме оти треба да се самобанирам
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||||||
сдк...прекинато
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||||||||
SDK...Tiggy, mene ic ne me interesirase toa , i ne veruvav vo BOG. Megjutoa, otsekogas jas sum bil mnogu prakticen covek... ako nekoj mi dokaze deka sum greska jas sum spremen da prifatam. Taka obiduvajki se da ubedam eden prijatel koj stana vernik deka e vo zabluda,jas se ubediv vo sprotivnoto. BOG postoi i ne samo sto postoi, tuku e blisku do nas. Toa kompletno go smeni mojot zivot od koren, postepeno, se razbira... Toa bese pred 12 godini ... dolga prikazna. Pisuvav na edna tema na podforumot Veroispoved kako stanav vernik ... Sega me interesiraat veruvanjata na site religii i gi proucuvam, a me interesiraat i mnogu drugi raboti vo zivotot, kako sto e muzika, sport, druzenje... Pozdrav Tiggy ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
||||||||
Сакам да кажам ..се кажувало ... и што треба и што не треба .....
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
сдк - ама сум го светнала инбоксот ![]()
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||||||||
sdk kolku jadam ovie denovi........
![]() |
|||||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
||||||||
сдк....уста не ми се отвора деновиве
![]() |
|||||||||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||||||||
![]() |
|||||||||
-Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
||||||||
*ma samo opusteno* :)
|
|||||||||
-----G O L D I------
|
|||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |