![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 767> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
средната за мене |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() Изменето од Andjelina - 14.Септември.2010 во 01:05 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Јас сакам.
И... АНЃЕЛИНА! тоа е со y. Unbreak my heart... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Moze li i za mene edno kafe Angje ? ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() изволте
![]() како не можело???
Тигич шо е ма тоа со Y???
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Зборчето anybody.
Значи мрзам кога некој ќе напише погрешно збор на англиски. Не знаеш мајка ми колку ја реметам вака. ![]() Еј, злобна сум... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ооооооооо сори ма сори...еве одма ќе средам...
![]() не било u било y...цццц..па не сум ставила наочари де...
ај сегаа провери учителке ![]() Изменето од Andjelina - 14.Септември.2010 во 01:07 |
|
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Angje, fala ti mnogu ![]() ![]() Mnogu kafinja se, da ostavime i za drugite ? Za mene samo edno treba ![]() |
|
![]() |
|
Ne si zlobna, imas darba za korektor. I jas zabelezuvam brzo pecatni greski ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ние од ноќна ќе пиеме додека ни се пие што остане ќе допијат оние од прва смена
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I toa sto vikas... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
еј дааааа...ај да видам ако ме трефнеш со музиката има да носиш пијачки до сабајле
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hahaha...napisi mi po LP da znam sto da pustam ...ako ne, pusti edna ti po tvoja zelba ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |