|
Клуб за гушкање |
Внеси реплика | страница <1 526527528529530 557> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гушкии
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто бе Ај тебе да те гушнам...за инат |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не те сакам бе Бабе.И затоа те одбив од Фејсбук и затоа те блокирав во ЛП.Не сакам контакт со тебе.Не си ми интересна.Не си ми значиш ништо Изменето од емил - 12.Септември.2010 во 22:22 |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene babe , sakam da me gusnes |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве ти...штом сакаш
некои мислат дека ми читаат мисли..ама се зезнале |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може може ... на распродажба се
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo bilo gushkanjeto babe |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е тебе сакав да те гушнам...ама некој се препозна Изменето од ФорумскаБаба - 12.Септември.2010 во 22:32 |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па....Lady's first ... кај мене иде ...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si gi gushkam najdragite
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i nie tebe
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
milicka ubavo sonuvaj
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поздравот од chat
FeaR |
||
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
otpozdrav od chat
Ba ♥ Ba |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
Внеси реплика | страница <1 526527528529530 557> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |