|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 708> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
не ми е јасно што се налути ...............
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк зарем пак ќе си оди? По вторпат ли
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...Lithium, smeni ja slikata na avatarot, ke mislat deka si masko Posle ke se cudis oti maskite nema da te druzat |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк е ако де, нека не ме дружат, важно јас плакнам очи секојпат кога ќе се вклучам на форумов и ќе си го видам аватарот |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
......... Она е толку грда што може да побара оштета од родителите ...............
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
....... Кој рано рани или е пекар или е будала.........
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...ke gi zbunis novite clenovi na forumot |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
....... Ако низ вашата глава често минуваат паметни мисли, тоа значи дека таму не се задржуваат ............
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...nadvor vrne dozd...ubavina |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Зборот е сребро, а молчењето е злато. Молчи!!! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - бреее ако ме навлечат на историја... нема да ми остане време после да си дремам во разно |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...
работа... работа... работа... работа... работа... аман веќе... мааааааааааааааааалку одмор... добро ќе ми дојде... ама кога...????? |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа Седев од ‘‘Кога лисјата паѓаат‘‘ е многу грда.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk uste ne zavrnalo
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |