![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 625> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NO sekogas ke bideme sVOi |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
VO toa NEma somnevanje....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
NEma tuKA i nekoj drug mil go ispustiv gledam?
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
KAko i da e MIslevme na tebe so drugiot mil, da se zakacese malku porano |
|
|
|
![]() |
|
MIslam deka znAM no sepak ne stignav
![]() |
|
![]() |
|
AMa uzivaj ... se KE dojde na svoe mesto........znaeme deka imas obvrski
|
|
|
|
![]() |
|
sreKEn sum ako pak bides vo praVO
|
|
![]() |
|
VO praVO sum jas skoro sekogas ... neli?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vo pravo si i sega TI
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
TI vecerva mi nedostasuvash meNE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
NE,mene mi nedostasuva neKOJ drug,......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
KOj e toa sti TI nedostasuva,,,,,
|
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
TI mi nedostasuVAsh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
VAkva fina??????????AJ ne zezaj....
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |