![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 223224225226227 767> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostaj... fino im trgna
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опс... извини Енџи...заборавивме...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ја па мислев сами се во кафанава....да ги испокарам ко постара а ти цело време си бил тука и си молчиш абе дај им по едно сокче ...какви цигари
![]() вадете тоа цигарите од уста бе и трк надвор да возите ролерки
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
a ti ma so gledas...zimaj i tepaj ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
и алкохол пиевте бе еј
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() Абе Енџи немој така.... Баш ме интересира кога почна ти да пушиш цигари... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
andje zirni podolu malku ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ова |
|
|
|
![]() |
|
Некој нешто не сака да кажиии
![]() ![]() Е ако де... такви се годините сеа, не сме ние криви што сакаме да пушиме цигари ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 09.Септември.2010 во 16:14 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Folki, toa instinktite govorat od Endzi...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() одма ми излезе пред очи слика од син ми со цигара...абе ќе ве скршам еј...а Тиги побегна,а?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Енџ... уживај ма...
![]() Џабе ти излегуваат такви слики... син ти со цигара - научна фантастика ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Кој побегнал бе?
Ја само нејќам да трујам во кафана. ![]() Иначе не пушам цигари... не баш... ![]() да погодам... анѓа прва цигара има запалено на 17 години. ![]() ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 223224225226227 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |