![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 767> |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
добро, треба да се има осет кога да се испразни
![]() Сега напиј се кафе,да ти дојде душа на место
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
и ама сте биле пребирливи..ај земајте по една за секого
![]() ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 09.Септември.2010 во 14:19 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Фала Анѓо, редно беше
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
samo cigari li?
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
а да частеше еднаш ти кафе,а?
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() Aj dobar den... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ете така...thanks for the coffee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da be... u kafana kafe da si nosis...
Ako mi dojdat konobarite na gosti nekoj den, kje im dadam da zacistat i zaperat malku... Neka se osekjaat ko doma... Изменето од Marko Polo 1 - 09.Септември.2010 во 14:49 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
судбина бе Марко...никад конобар у близина кога ми се пие кафе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Epten radi atmosfera i dobro drustvo... Inaku mozam i po doma da si pijam
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ова за Тиги...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Еј друже, ова ми се свиѓа веќе...
![]() Ај и да здимиме по една... ![]() Вест пушиш? ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
родео...
а реков дека не пушам повеќе... (другар ми ми се лути) ама за тебе правам исклучок... у осталом кај че разбери тој сеа... ![]() а ти вест пушиш? Изменето од volkswagen - 09.Септември.2010 во 16:01 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |