|
Спектакуларни апсења, борба против криминалот |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | ||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се стресоа, исплашија занемеа НАРКО дилерите во целиот свет после успешната ефикасната и брза акција при откривањето на МЛЕКАРОТ од Битола од страна на македонското МВР. Сега само чекаме и докази за тоа дека он ја преработувал тревата и ја мешал во млекото за да ги навлече јадните граѓани на Македонија. И кога SWEDMILK ја открил целата таа зделка прекинале да му плаќаат на човекот и отишле во банкротсво како не би и они одговарале за распространување на дрогата. |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
seedno, ne rekov deka e moe mislenje, tuku nasata policija e pod nadzor i sekogas mora da e priblizno so isti stavovi kako policiite vo svetot, so nacin na rabota i zakoni sekako
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да да ... нашата полиција е секогаш под надзор .......... ПАРТИСКИ и за жал на некомпетентни ........ а она за соработката со странските полиции , сигурно е дека и таа информација за најдениот индиски коноп на нивата на Дуле ја имаат добиено преку Интерпол кој со помош на своите сателити има регистрирано огромно количество на индиски коноп на таа локација ........
Изменето од МАРШАЛ - 18.Јули.2010 во 14:16 |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO PROTIV SITE, POSLEDNIOT SAMURAJ
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САМ против сите ...... последниот Мохиканец ....... ја сватив поентата не се грижи
и како што грешиш во правописот , грешиш и во констатацијата ...... не сум осамен ........ НЕ има ПОВЕЌЕ и ЌЕ НЕ ИМА ........ ДОСТА Е од лопови и подлизурковци ............. Изменето од МАРШАЛ - 18.Јули.2010 во 14:24 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како и да е , сакале или не , некого почна да го фаќа нервоза и тоа на големо ....... штом почна да се плаши од обични земјоделци и сточари кои правдината за сторената им неправда почнаа да ја кажуваат јасно и гласно ....... не ми е јасно како само не им е срам да се фалат дека уапсиле некого кого претходно го упропастиле ? ...... загрижувачка работа ќе да е ова ......... дали ќе имаат доволно затвори да не сместат сите кои допрва ќе не упропастат со погубната и недомаќинска економска и секаква друга политика а кои секако ќе го сториме истото што и секој нормален човек би го сторил ...... ќе почне да негодува и да се буни .........
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е Спектакуларни апсења. Ама да не испадне сега „уште поспектакуларни помилувања“. Моите ставови кого повеќе го бранам, а кого го напаѓам - се познати на другите форумџии.
АААРНО ама ме плаши една вест што ја слушнав вечерва: Станислава Чочоровска спасила живот на затвореничка Ова ми мириса на подготовка на јавноста за помиливање на Чочоровска. Пред тоа да се случи - нека помислат помилувачите колку животи згаснале поради дрогата на Чочоровска. Нема ваљда да се изглупира до даска Претседателот на државава и да го помилува тој криминалец. Изменето од DameMak - 08.Септември.2010 во 21:35 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто те чуди доколку дојде до нејзино помилување ? ....... Македонија и се’ е можно ....... не ?
П .С . ......... линкот нук пунон
Error HTTP 404Страницата не постои. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро де, жената спасила друга затвореничка
|
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го поправив линкот.
Абе мене ми мириса на ситна селска финта - Ај ти беси се - јас ќе се дерам дека се бесиш, а веста ќе ја пласираме во медиумите и ќе чекам помилување. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa?!...i sega ...ke ja pushtat samo za toa?...
...hahahaha,..tipichna makedonska ,... posla!glupa |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе јас се надевам дека нема да се изглупираат и да ја пуштат, ама ако такво нешто се случи - ќе бидам многу разочаран. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па некако мора да се најде ваљан разлог за помилување
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
разочаран ? ..... ако си толку сентименатлен и правдољубив , не знам како до сега не си се разочарал
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |