|
Смисла за хумор кај партнерот... |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дефинитивно ........ без смисол за хумор како телевизор без глас ......
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .
Не сакам намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор . |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нека нема ништо друго, само хумористичен да биде...
обожавам да се смеам!!! |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
смеењето е здраво ама мислам не и за време на секс
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас се смеам и кога се сексам...од задоволство де!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум си таква што нонстоп си се клештам.
Нормално, има периоди кога сум ко гром да ме акнало и на фацата ми се оцртува само моронски поглед и напрчена уста. Али поголемиод дел од времето сум окезена. И се дружам со такви луѓе. Не би можела со некој што не е како мене. Некој, сериозен и недопирлив. ууу, бегам од такви луѓе! Изменето од Tiggy Vicious - 08.Септември.2010 во 20:58 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
smislata za humor za mene e eden od naj osnovnite faktori sto treba da gi poseduva partnerot....
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ќе мора да поработам на смисолот за хумор ....... очигледно дека може да “ упали “
|
|||
keravn
Група Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Смисолот за хумор е секогаш една од најбитните работи кои секој човек треба да ги поседува,и кои се клучни при запознавањето на нови лица,но и во текот на врската,јас барем не сум сретнал некоја личност која сака да седи со здодевни девојки или момци. [;)]
Но секако хуморот не е и единствено мерило за успех. |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
исто ценам духовити досетки поттикнати од моментот и ситуацијата. ме оптеретува кога повторува дежа-ву вицеви, па „го знаеш овој, го знаеш оној (виц)“ како да ме испрашува за оценка. неумесни фекални, гасни и шовинистички шеги ретко поднесувам. |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и jа да се придружам! |
|||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Инаку обожавам духовитост, ама умесна без да навредиш некој!, значи да му е смешна и на тој што е наменета, а не само на тебе!
|
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu zeni toa go sakaat,megutoa mene toa nesto posebno ne mi znaci.
|
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mnogu mi znaci
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |