IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Смисла за хумор кај партнерот...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смисла за хумор кај партнерот...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 19:02
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by pagane pagane напиша:

патем...смислата за хумор често е катализатор на залубуването.

eden od najbitnite elementi....barem za meneда
se soglasuvam so vasданамигнување

дефинитивно ........ без смисол за хумор како телевизор без глас ......
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:13
Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности  кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .
Не сакам  намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор .
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:14
нека нема ништо друго, само хумористичен да биде...
обожавам да се смеам!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:32
смеењето е здраво ама мислам не и за време на секс збунетост 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:33
jас се смеам и кога се сексам...од задоволство де!забавасмешен
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:58
Јас сум си таква што нонстоп си се клештам.
Нормално, има периоди кога сум ко гром да ме акнало и на фацата ми се оцртува само моронски поглед и напрчена уста.
Али поголемиод дел од времето сум окезена.
И се дружам со такви луѓе.

Не би можела со некој што не е како мене.
Некој, сериозен и недопирлив.
ууу, бегам од такви луѓе!

Изменето од Tiggy Vicious - 08.Септември.2010 во 20:58
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 12:07
smislata za humor za mene e eden od naj osnovnite faktori sto treba da gi poseduva partnerot....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 13:20
ќе мора да поработам на смисолот за хумор ....... очигледно дека може да “ упали “ голема%20насмевка
Кон врв
keravn Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Септември.2010
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keravn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2010 во 13:24
Смисолот за хумор е секогаш една од најбитните работи кои секој човек треба да ги поседува,и кои се клучни при запознавањето на нови лица,но и во текот на врската,јас барем не сум сретнал некоја личност која сака да седи со здодевни девојки или момци. [;)]

Но секако хуморот не е и единствено мерило за успех.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2010 во 11:44
Originally posted by renatax renatax напиша:

Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности  кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .Не сакам  намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор .

исто

ценам духовити досетки поттикнати од моментот и ситуацијата. ме оптеретува кога повторува дежа-ву вицеви, па „го знаеш овој, го знаеш оној (виц)“ како да ме испрашува за оценка.
неумесни фекални, гасни и шовинистички шеги ретко поднесувам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2010 во 18:17
Originally posted by ПодВодно ПодВодно напиша:

Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности  кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .Не сакам  намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор .

исто

ценам духовити досетки поттикнати од моментот и ситуацијата. ме оптеретува кога повторува дежа-ву вицеви, па „го знаеш овој, го знаеш оној (виц)“ како да ме испрашува за оценка.
неумесни фекални, гасни и шовинистички шеги ретко поднесувам.

и jа да се придружам!голема%20насмевка
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2010 во 20:06

Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности  кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .
Не сакам  намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор .
Си ми го погодила размислувањето, зашто иако поседуваш смисла за хумор, не терба во секоја ситуација да ја употребуваш, не ми се допаѓа баш црниот хумор!

Инаку обожавам духовитост, ама умесна без да навредиш некој!, значи да му е смешна и на тој што е наменета, а не само на тебе!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 21:57
Mnogu zeni toa go sakaat,megutoa mene toa nesto posebno ne mi znaci.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 22:30
mene mnogu mi znaci
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.