|
Колкава слобода му допуштате на својот партнер? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||||||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
E da, mazite se zalat deka sindzirot im e skraten...
Ama ne daj boze da ja slusnat devojkata da bara popustanje na istiot... |
||||||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
mislam dovolno...btw si ja sakam mojata privatnost i sloboda i ne sakam nekoj da me gushi ili obratno
|
||||||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Има една многу интересна работа која се јавува кај партнерите кои се во сериозна врска или брак, одеднаш почнуваат или сакаат да прават нешта кои претходно не ги правеле или не биле во можност да ги прават кога биле самци. Мажите од петни жили запињаат да флертуваат и да им се допаднат на други жени кога излегуваат сами, оти нивото на самодоверба им е повисоко од било кога. Зафатените секогаш настапуваат поагресивно и посигурно отколку оние коие се сами. Веројатно се на мисла ако можат да „скрпат„ нешто за излегувањето да им е поинтересно оти со гаранција знаат и задоволно се тешат дека дома ги чека некој и дека нема абер што всушност прават. Со притаена злоба и самобендисаност се расфрлуваат со своите заводнички способности без многу кочници.
Се разбира има и такви луѓе кои едноставно сакаат да излезат од дома, да се здрват од алкохол, да се изнаиграат, да се издуваат и да направат муабети со други луѓе, но многу често сите си ја користат шансата да исфлертуваат како да им е тоа последно во животот кое знае да завррши и со прибирање бројчиња од заинтересирани странки кои немаат ништо против да се видат со „заводникот„ и во друга прилика.
Ако сам не си ставиш кочници и се лимитираш во однесувањето, не можеш никого да обвинуваш дека ти влијае на личната слобода.
|
||||||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ја немам НИКАКВА слобода ........ ЈБГ ...... кога на волкот ќе му излезе името ,,,,,,,
|
||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
али зато користам свака шанса
|
||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Слободен беше да прави што сака, и правеше. Слободна бев и јас.
Дозволував ( и дозволувам ) се. Ако дознаам дека слободата ја искористил на лош начин, нема назад. Имаше шанса, па прокоцка |
||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
сите така говорат ....... и мажи и жени ......
|
||||||||
keravn
Група Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Слободата ја диктира секој поединец,никој друг не може да повлијае на тоа.
Секој треба да има однапред поставено граници. |
||||||||
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
||||||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
ама сеуште го сакаш , така? |
||||||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Џо
Мразам да признаам... ...ама во право си |
||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
затоа јас кажав дека се’ е само млатење празна слама ..........
|
||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
толку колку и jас сакам за себе.
|
||||||||
shako
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
nema sloboda ako imash partner , toa ti e mizi asan da ti baam , ne si prajte filmovi ne se lazete , bidete iskreni i kazete deka nemate nikakva sloboda.
Изменето од zamislena - 10.Септември.2010 во 00:13 |
||||||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
|
||||||||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |