![]() |
|
Смисла за хумор кај партнерот... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Јас сум си таква што нонстоп си се клештам.
Нормално, има периоди кога сум ко гром да ме акнало и на фацата ми се оцртува само моронски поглед и напрчена уста. Али поголемиод дел од времето сум окезена. И се дружам со такви луѓе. Не би можела со некој што не е како мене. Некој, сериозен и недопирлив. ууу, бегам од такви луѓе! Изменето од Tiggy Vicious - 08.Септември.2010 во 20:58 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
jас се смеам и кога се сексам...од задоволство де!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
смеењето е здраво ама мислам не и за време на секс
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
нека нема ништо друго, само хумористичен да биде...
обожавам да се смеам!!! |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Еден од моите критериуми е поседувањето на смисол за хумор....тоа е одлика на комуникативни и пријателски расположени луѓе,но не поднесувам личности кои ја форсираат својата смисла за хумор и ја применуваат во секоја можна прилика,па дури и кога не треба .
Не сакам намуртенковци ,ама не сакам ни личности кои користат неумесен хумор . |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
дефинитивно ........ без смисол за хумор како телевизор без глас ......
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Ne mora da ima mnogu smisla...
Jas dovolno se glupiram. Sakam samo da znae da proceni koga go pravam toa... ![]() |
|||
![]() |
|||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
||
Многу ми е битно со некој кој има смисла за хумор времето едноставно лета
![]() |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
mrazam ,...epten seriozni ...zeni !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Многу битна работа.
Сакам да знае и да може да ме насмее, не мора да се ваљам од смеење, ама доволно е да направи заби да ми се гледаат. ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
||
Ретки се машките кои што бараат девојка со смисла за хумор. Мене до сега никој не ми рекол дека бара некоја хумористична. Во целиот опис на неговиот профил на девојка можеби и ке спомне дека сака да биде комуникативна, забавна, да има смисла за хумор... но хуморот никогаш не бил во преден план, ниту пак е важен. Повеќе веројатно им е важен на девојќите. Она што се бара од девојката е да го размира хуморот на дечкото и да му се смее и тоа на глас. И ако некогаш мажот каже некој глуп виц, девојката мора да го испоштуе и пак да му се смее иако не го разбрала вицот. ![]() |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
![]() |
|||
CuciTo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
||
па зошто да не
![]() ![]() Изменето од CuciTo - 10.Август.2010 во 14:11 |
|||
![]() |
|||
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
||
mene mi e ubavo vo drustvo koga maz kazuva prikazni ili vicovi koi iznuduvaat smea onaka iskrena,a me nerviraat mazi koi raswkazuvaat so ironija,ili pak sekoj vtor vic go zavrtuvaat na politika i sl.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |