![]() |
|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 78> |
Автор | ||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pogodi...ama samo ona паметна плавуша
![]() mlad,zgoden i neophoden...srce od forumash ![]() ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
a nea a pipi dolgiot corap ja gledam istoooooo
![]() |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
![]() ![]() симпатичен некој момак...заљубен или во фаза на заљубување ![]() |
||
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Убава, плава со кратка коса, паметна, добра....
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
ne ja zamisluvam ja znam ;)
![]() |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
И јас го знам
![]() ![]() ![]() Убав тој на Баба. Со кратка косичка, секогаш тип-топ среден.. ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
престанав да ја замислувам . не била баба
![]() |
||
![]() |
||
|
весела и по малку немирка...горда на својот стил, искрена и отворена, без предрасуди кон другите
![]() јас ова за бабето ![]() а Маршалот...хм...Маршалот - комплетна личност кој знае да си го тера животот... ![]() Изменето од BiBi_G - 07.Септември.2010 во 20:04 |
||
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Bibi G kako plavusa, pametna, pozitivna , drustvena i dobra ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
king david go zamisluvam kako
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
anitka11...нежна,најверојатно смеѓа,со долга коса фатена во реп...добродушна,пристојна и културна
![]() |
||
||
![]() |
||
|
KINGDAVID... интелигентен и начитан, еден од неколкумината машки форумџии кои со задоволство ги читам , без очила, црн со кратка коса...
Изменето од BiBi_G - 07.Септември.2010 во 23:29 |
||
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од BiBi_G - 08.Септември.2010 во 00:05 |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |