|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | ||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти па сега...jас тама реков дека момичето удари бинго!!! |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sorry!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам повеќе се
не ги сакам,но не се заборавени |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа на Ромео и Жулиета...
не ебеле Монтеки и Капулети... ама ич. |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam i cesto go gledam v grad,zal mie mu podbelnala kosata,mu posakuvam se najubavo sakam da e sreken nema veze sto ne e so mene neka mu e ubavo neka ostare sreken!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojata edna i edinstvena ljubov.......vistinska...
Nikogas nema da go zaboravam........
sreka sto go gledam mnogu retko pa uspeav da go prebolam
no sekogas ke ostane vo moeto srce.......
mozebi ke najdam drug..vo koj ke se zaljubam i ke bidam srekna
no sepak nikogas nema da ja zaboravam mojata najgolema ljubov..
sekogas ke go cuvam vo mislite.......
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ubavini
|
||
vivi
|
||
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema ljubov koja trae vecno , sekoj moze bez sekogo ako se potrudi ;)
|
||
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zborevme i za vecnata ljubov neli...
|
||
vivi
|
||
redribbon
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам. Иако мислев дека ја имам заборавено, сепак излезе дека само била поттиснувана, ете поради моја желба да бидам среќна...затоа што со него не бев среќна. Не ми дозволи да бидам среќна, а наместо објаснување ми го даде следниот цитат: „Секој го убива оној кого го сака“. Јак изговор, мора да признаам.
Со мојот сегашен партнер сум многу среќна. Навистина. Тој е навистина добар и тој беше оној кој успеа да ги излечи раните кои ги отвори незаборавениот. Имавме многу препреки, но заедно ги совладавме и неколку години имавме среќен и спокоен живот. Се`уште имаме. Тој има. Јас така-така. На враќање во местото каде што живеев еден период најдов нешто. Случајно. Иако сега (како што е скршено не вреди повеќе отколку материјал за во ѓубре), сепак нешто или Некој како да сакал да се сочува. Тоа што остана од неговиот прв подарок кој се скрши токму кога се разделивме. Како да имаше моќ во тоа мало парче метал, како да имаше некоја енергија во него веднаш штом го видов и допрев, целиот мој убав свет во кој живеев се растури како кула од карти. Повторно почнав да се тркалам удолу во темнината, но овојпат имав стимул да останам на нозе и да се борам со удолницата. Тој стимул е мојот сегашен партнер и се` што направи за мене и се` што поминавме заедно. Едноставно им пркосам на спомените со тој олош со тоа што се трудам што повеќе да работам на односот и среќата со мојот сегашен партнер. Но, тешко е. Не ми бил единствена врска, ниту љубов, ниту бил единствен чиј подарок се`уште го чувам и гледам. Но, мора да признаам дека досега, тој допре најдлабоко во моето срце. И ја користам приликата да го поздравам со песнава: http://www.youtube.com/watch?v=i0N-qrhpPHQ |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не се врзуваме за минатото и да не се врзуваме за ништо и никого... оти тоа ја убива сегашноста, единственото што постои и единственото што го имаме. Иако ги почитувам туѓите емоции и мислења, сепак не можам да разберам како некои се врзуваат, тагуваат, чезнает и не можат да се разделат од некого кој НЕКОГАШ, според самите тие, не ги правел среќни. Згора на тоа, оној кој СЕГА ги задоволува нивните барања и потреби, кој има разбирање за нив и кој прави с'е да ги усреќи, го потиснуваат со мечтаењата за некогашното. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mesi, si slusnal li za spomeni? Site lugje posle nekoja vrska prodolzuvaat ponatamu, spomenite ostanuvaat. Toa cuvstvo .. normalno, toa se odnesuva na ubavite spomeni od dobrite vrski ili barem od onie sto zavrsile dobro.. Covek se navrakja za da se potseti kolku mu bilo ubavo najcesto vo krizni migovi ... Zarem ti nemas spomeni od minatoto? Lugjeto ne mozar da go zaboravat ubavoto, ne mozat da zaboravat sto im se slucilo ... Temava i onaka e nezaboravna ljubov, ne e neprebolena ili sl.. I koga vikam lugjeto, mislam na onie od ovoj svet...ne znam kaj tebe kako e, vikas ne si od ovoj svet |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |