|
Смеат ли политичарите...? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега ли ќе кажува ? ......... зошто не кажуваше додека се дуеше како жаба пред ТВ камерите и ги бранеше ставовите на возљубениот ?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смеат ли барем еднаш да ја кажат вистината
Читам и сама си думам-сите се во право И сама се прашувам-мислат ли дека им веруваме? Од 20 и кусур илјади просветни работници комисијата ја избрала токму жената на градоначалникот на Штип ( очигледно други на ни конк*рирале, да не трошат пари за документи) Едно е утешително- барем се десетина роднини, а што ќе беше да беа 50тина Штипскиот градоначалник обвинет за непотизам |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smeat ...i pravat, jasno...
...koga odmana videle so koj si imaat...posla! pametot...i tie shto go imaat ...edinstveno go troshat za vo,...svoja lichna korist! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смеат ли да ги бранат скандалите на своите деца-исто пулитичари
Пријави против тепачите во Шутка Скопската полиција вчера официјално соопшти дека ќе бидат поднесени пријави против четири лица вмешани во тепачка, која претходниот ден се случи во населбата Шуто Оризари, а во која еден од учесниците бил и градоначалникот на општината Елвис Бајрам, син на пратеникот и претседател на партијата Сојуз на Ромите, Амди Бајрам |
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега Амди Бајрам ке се откаже од пратеничкото место и ке му го отстапи на синот со се имунитетот... |
|
Homo homini lupus est...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смеат ли политичарите да одат -на пример на кафе кај некој свој пријател или не смеат?! Смее ли да се крие нешто, ако има нешто?Очигледно ќе не држат на топло-ладно некое време додека да дознаеме што смеат а што не смеат политичарите.
Се прашувам што е ова Што бара Борис Стојменов во Државниот архив. Ова е прашањето на кое новинарите денеска повеќе од 4 часа чекаа одговор пред вратите на оваа институција. а уште поинтересна е констатацијата Стојменов во Државниот архив се појави само еден ден откако ВМРО Народна го објави профилот на наводниот соработник на тајните служби, кој во минатото седел во министерска фотеља. Изменето од mamamd - 25.Септември.2010 во 09:23 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мака е..мака да си висок функционер и да си го живееш животот како обичен смртник секој збор се следи.секоја шега се анализира. Додуша тука малку шегата преминала некои дозволени граници, не за друго заради тоа што тие патувања биле на државен трошок. Малку не ме бендисува ова со странските амбасади, ама некои сметаат дека странците ке ги одбранат.
ова фејсбукот е лоша работа Македонија - Функционер од УБК шири расизам на „фејсбук“ |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што очекуваше Стојменов- тој да навреди а него да не му вратат Кој ѓаволго тераше да ја спомнува жената на Мисовски?Каква врска има таа да биде спомната од парламентарна говорница.
„Кодошка работа“Мислам дека е време газдите на телевизиите да се повлечат од политичката сцена, за да гледаме реални вести. Се додека се тие во партии, коалиции ние ке гледаме и читаме што тие ни сервираат. Ма треба да им се забрани да имаат медиуми и да се политички активни. Впрочем- смеат ли политичарите да имаат медиум? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pitanjeto ne ti e bash na mesto!
...treba da bide,.
..dali tie shto iposeduvaat nekoj medium ,.
..smeat( mozat) da "konk*riraat" na bilo kakvi opshti izbori!
...toa e ispravno "pitanje"!
a ne ,...otposle da sa se pitash ,...
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова црвеново е саглам прашање Сполај ти Човек учи додека е `жив-рекол народот и останал жив. Значи не смеат, или смеат |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...paa...
..ochiledno deka smeat i tie shto imaat tv,..radija,..i mozebi,..."divi" ....isti takvi ...da mozat i od visoko da mu solat pamet na neukiot narod.
..ne veruvam deka gi "otvorile", otkako stanale narodni,....pljachkashi !
|
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А смеат ли политичарите јавно да претат со оставки во парламентот и после “ пу, пу не се важи“??? мене тоа говорот ми личеше на Ком-па-ни-ја, ме-со бо-ра-ни-ја!
Изменето од Генерал Митре - 08.Октомври.2010 во 14:06 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna interesna analiza koja dava odgovor dali smeat politicarite
Драго Кос: Македонските политичари ја кочат борбата против корупцијатаКос смета дека македонските политичари го користат проблемот со името со Грција за да ги сокријат сите останати проблеми кои според него се многу посериозни. Убеден е дека многу полесно ќе се најде решение со Грција отколку да се реши проблемот со корупцијата. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,koj e toj kos? ...inache vo potpolno pravo e,..samo shto tuka nema koj da go vidi toa,...t.e....da sfati deka navistina e taka!
...od kade inache toa,...sekoj nov idiot da vleguva vo politikata tuka, kako ...crkven glushec ,..
a , izleguva kako nekoj uspeshen nafatiran .....gomnar!
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |