|
Мастурбирање и Грев |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да грешиме...оти во грешките ке jа пронаjдеме и вистината наша и смислата наша. патем, по темава...не гледам на мастурбациjата како на грев, туку на ослободуване на определена енергиjа,, коjато ако остане во вакуум може да нанесе многу штети, обично психички. и да , во право е анакин. грев и психопатично е кога има со кого да jа ослободиш таа енергиjа, но се преферира рачниот труд. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас сум за тоа .... да грешиме што повеќе за да ја спознаеме вистината што повеќе
|
||
teodul
Сениор Регистриран: 05.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 190 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дружењето со пријатели не е грев доколку е дружење но дружење во кафеана со добра пеачка (хммм) , а за фудбалот ( многу сум невест со цитирање од светите преданиа ) на едно место прочитав каде што се забранува одењето во театар а фудбалот е нешто слишно.Нормално сега да не претерам па да ме сватите погрешно но ова е диалог околу гревот а тој или го има - или- не - . |
||
teodul
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ова во православните манастири не сум чул вистински податоци ( некои локални оговарања да ) Сето ова е постојано присутно кај Римокатолиците ( без навреда , но само преко медиумите е доволно да се види) |
||
3207
Група Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fu kaj da si najdam nekoj za evzden...pa da ne mora da masturbiram
|
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
teodul
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакин секакви не има ВИСТИНА Е но настрана од тоа сменија сликата на н.... Хуууууу ме плаши
|
||
teodul
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пагане , Маршал
Никој со сила не може и не смее да го забрани оној кој поготово свесно ке сака да прави ГРЕВ. Добро убаво е да се укаже но ништо повеке од тоа. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne treba da te plasi slikata
nego tvoeto razmisluvanje za sexot znam deka ne go sakas frojd no kje go citiram VO SEXOT SE E NORMALNO, SAMO NENORMALNO E DA SE NEMA I DA NE SE UZIVA VO SEXOT iskreno frojd sto pati go pocituvam nego bilo koj vladika |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
3207
Група Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cicko Frojd e zabegan malku poveke....ama sekoaj cest zanaucniot pristap kon sexot....toj bi mozel podetalno da ni objasni koja nevroza ke se desi ako se stavat masturbacijata i grevot vo edna recenica i dali Gospod e samo sostojba na svesta ili vistinski postoi
|
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
teodul
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи не ме плаши мене СЕКСОТ воопшто , имам доста греовно искуство во младите годдини со тоа , а иначе сум здрав маж со жена со која си ги трошам сите енергии што би ги објаснал Фројд. А околу љубовта кон чичко Фројд ич не ми смета но тоа е друга веке тема , исто и Владиките не можам да речам дека се цвекиња ( чест и опрот од вистинските ) , можеби ружи со по некој трн нооо...... да не бегам од темата. Само не знам како би ми одговорил чичко Фројд ( атеист ) кој не верува во Бога , дали верува во воздухот кој го диши..( дишел) |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти ова сериозно? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
teodul
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е тука несериозно
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bre
samo se zaebavase |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa tuto kompleto ako mene me prasuvas |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |