|
Игра со 4 збора |
Внеси реплика | страница <1 696697698699700 1047> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la si do re
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
високо ЦЕ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ce ne e DE
pa ni visoko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интелектуален сноб
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snob bez eden drob
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(леле, ова било 4 збора а јас мислам асоцијации играм - па што не кажувате бре деца?)
дроб сарма направи анакин |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ha ha ha
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха два о сакам
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam sarmi moze shirden
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ширден како се правеше?
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
praveshe li sklekovi sabajle
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сабајле се успав малку
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку ми е нервозно
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nervozno mi e maceto
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 696697698699700 1047> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |