|
Медицински факултет |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natasha-nate , за да не те заплашуваат од страна дека медицина е мноооооооооооогу тешко , а има и нешто уште потешко од медицина, еве ќе ти кажам еден виц
Син му вели на својот татко: - „Тато јас се откажувам од ПМФ, доста ми беше за овие 10 години, запишувам медицина...“ Таткото одговара: - „Како сакаш сине, јас и дедо ти остануваме...“ А за да ти дадам уште поголема волја во студирањето, ќе ти дадам пример братучедка ми која заврши медицина и замина во Италија на работа , зема плата 8 000€ Колку и да е тешко, ќе ти се исплати на крајот |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
советот на Mindy е на место...има и потешко од медицината |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mariboban
Нов член Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stranata na koja mozete da ja videte preliminarnata lista i se drugo sto ke vi bide povrzano so fakultet e www.medf.ukim.edu.mk :D
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би се сложил дека има некој факултет потежок од медицинскиот факултет. Сеуште е факултет со најобемни предмети и најголем број на испити во текот на една учебна година. А да не говорам дека се работи со живи луѓе, на кои им е потребна помош и поради тоа е потребна крајна внимателност. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме интересира дали овде на форумов има некој што НЕ студира општа медицина ( значи студира некој друг факултет ) ако може да ми каже колку му се отприлика бројот на предмети во зимскиот семестар и колку во летниот во една студиска година. А може и точна бројка да напише ако не му е тешко.
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има во просек се 10 предмети во една година +/- 2.
да кажам дека во семестар се најчесто 6 може и помалку, зависи од тебе. Изменето од sanja-a - 13.Октомври.2011 во 18:36 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |