IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Медицински факултет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Медицински факултет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2010 во 19:38
natasha-nate  , за да не те заплашуваат од страна дека медицина е мноооооооооооогу тешко , а има и нешто уште потешко од медицина, еве ќе ти кажам еден виц

Син му вели на својот татко:
- „Тато јас се откажувам од ПМФ, доста ми беше за овие 10 години, запишувам медицина...“
Таткото одговара:
- „Како сакаш сине, јас и дедо ти остануваме...“

А за да ти дадам уште поголема волја во студирањето, ќе ти дадам пример братучедка ми која заврши медицина и замина во Италија на работа , зема плата 8 000€

Колку и да е тешко, ќе ти се исплати на крајот намигнување
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2010 во 19:51
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

natasha-nate  , за да не те заплашуваат од страна дека медицина е мноооооооооооогу тешко , а има и нешто уште потешко од медицина, еве ќе ти кажам еден виц Син му вели на својот татко:
- „Тато јас се откажувам од ПМФ, доста ми беше за овие 10 години,
запишувам медицина...“
Таткото одговара:
- „Како сакаш сине, јас и дедо ти остануваме...“ А за да ти дадам уште поголема волја во студирањето, ќе ти дадам пример братучедка ми која заврши медицина и замина во Италија на работа , зема плата 8 000€Колку и да е тешко, ќе ти се исплати на крајот намигнување

советот на Mindy е на место...има и потешко од медицината
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
mariboban Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Август.2011
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariboban Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2011 во 01:04
Stranata na koja mozete da ja videte preliminarnata lista i se drugo sto ke vi bide povrzano so fakultet e www.medf.ukim.edu.mk :D
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2011 во 13:04
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

советот на Mindy е на место...има и потешко од медицината

Не би се сложил дека има некој факултет потежок од медицинскиот факултет. Сеуште е факултет со најобемни предмети и најголем број на испити во текот на една учебна година.
А да не говорам дека се работи со живи луѓе, на кои им е потребна помош и поради тоа е потребна крајна внимателност.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2011 во 18:18
Мене ме интересира дали овде на форумов има некој што НЕ студира општа медицина ( значи студира некој друг факултет ) ако може да ми каже колку му се отприлика бројот на предмети во зимскиот семестар и колку во летниот во една студиска година. А може и точна бројка да напише ако не му е тешко.

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2011 во 18:36
има во просек се 10 предмети во една година +/- 2.
да кажам дека во семестар се најчесто 6 може и помалку, зависи од тебе.

Изменето од sanja-a - 13.Октомври.2011 во 18:36
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.