|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 680> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп .. толку ли се поинтересни туѓите нешта
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...бе оти некои реплики ми звучат познато, така блиски се ми???
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто некои личности, се тука кога им требаш, а кога ти требаат..од нив ни трага ни глас?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...да одам ли?...ако одам значи и јас ќе треба да ги викам после
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп зошто не заминав
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam zoshto nekoj tolku se pika vo privatnosta na necij zivot
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...зошто бре Господе, зошто?
Зошто е толку мутава? ЗОШТО? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп..што прашува дали ке се фатат..кога тие се немаат пуштено..ама изгледа не стегаат доволно силно
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп . ќе се грабнат ли денес во гуша брадосаните со оние другите .......
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп ...... кој тоа бре
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I SP
Sto mu e na pokerov?!? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp zosto sekoj pat nekoj mora da mi go narusi raatot
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Дали морам на секого да се правдам....за нешто?!? Дали можам да седам на форумот без некој да ме манијачи?!? Дали смеам да правам се што и другите прават тука, без да барам специјална дозвола?!? Зошто на некого му е гајле што прават другите, кога и самите не знаат што да прават?!? И зошто секогаш имаат поинакви размислувања...ни од далеку поврзани со реалноста?!? Ма што ги вртам, и така овие не се ....личности |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |