![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 767> |
Автор | |
Milica.B ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stok za mene
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Coca Cola ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Милицееееееееее
![]() ![]() Како бе Кока Кола ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Milica.B ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Нешто друго...додека сум на нога?
После кога ќе седнам нема послужување..мрза сум ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Emi taka babe...si sedev doma i si piev Coca Cola...i maka mi bese za nasite so izgubija na fudbal od Slovacka...trebase da se opijam ama ajde ![]() |
|
![]() |
|
Еве ти.....затоа што ти се јаде
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Babe, mnogu ubavo e ova...ama uste tolku ke mi otvori apetit ![]() |
|
![]() |
|
Цццццц....не се седи гладен
![]() Особено не...кога многу ти се јаде ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne mi se jadeeeeeeeeeeeeeeeeee DOCNa e ZA JADENJE
|
|
![]() |
|
Aham...vo pravo si babe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мене особено скоро секогаш многу ми се јаде
посебно благо ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Сакаш мрзле?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
несмеам
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |