![]() |
|
Паинтбол |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Narcis_f ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Јуни.2006 во 12:08 |
Na 10 juni se otvori Paintball igralishte na lizgalishteto vo Skopje! Dobra zabava za maldi luge, posebno za onie koi sakaat da ja troshat nervozata ne nekoj drug. Odlicno mesto za izduvuvanje!
Изменето од Santijago - 19.Октомври.2011 во 19:15 |
|
![]() |
|
Narcis_f ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lugeeee procitajte go i ova i odete na lizgalishteeeeeeeeee!!!!!!
|
|
![]() |
|
Koj saka da puka??? :P
|
|
![]() |
|
Bev na lizgalishte i mislam deka vredi da idete site! Soberete se poveke luge i projdete si zakon! Ke napraite vinozito tamu po terenot! :)
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
колку пари кошта задоволството?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cenata e 300 denari pola saat. Изменето од Santijago - 19.Октомври.2011 во 19:16 |
|
![]() |
|
Veke stanuva cudno zosto samo 1 covek iskomentiral na ovaa tema!
Paintballot e navistina zadovolstvo vo slobodnoto vreme! Koga ke nemate
sto da pravite ova leto, posetete go igralishteto!
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
скапо задоволство е ...многу се 300 денари за пола саат...глеав и нешо емисија...целосна опрема и не знам шо...али шо е премногу е...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
МНОГУ Е СКАПО
ЗАПАМТИТЕ
САД СУ СКУПЕ ПАРЕ,САД ЈЕ ОСКУДАЦИЈА!!!!!!!!!!1
|
|
I`m back in the game
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
AJDE DA SE pukame , jas mislam deka super bi bilo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
avijacijamk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
skapo, ali interesno i vozbudlivo. ja sum ZA!!!
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Ako na nekoj vi treba lider na tim, slobodno pobarajte educirano borbeno lice za Urban Warfare pogotovo za paintball
![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
zupan ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Aha a moze li nekoj da mi kaze koja e cenata za na painboll na kale zasto sakam da idam
|
|
REMY BONJASKY IS THE SHAMPION OF THE WORLD IN K-1
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
хмм одлична атракзија ке иде тоа
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |