![]() |
|
Личност од медиумите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 22> |
Автор | |
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PA IMA I POMLADI AMA NE SE USTE TOLKU POZNATI USTE , A STO MISLITE ZA LOTO DEVOJKATA NATALI. JAS LICNO MISLAM DEKA MNOGU VESTACKI SE PONASA.
|
|
sm
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Игор Џамбазов, се сложувам со Слацк, штета што нема некоја емисија, Тони Михајловски, одличен е , Весна Петрушевска многу ми се допаѓа. Трендо е представителен, му фали малку опуштеност пред камерите.
Инаку на тв Нова, водителот на емисијата У сриду многу ми се допаѓа, немам поим како се вика. |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Тарик , Игор - бел бумбар Вучич - црн бумбар водителката на Шпица - ХРТ .......ВОУУУУУ |
|
![]() |
|
Patnik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Најмрачна фаца - Билјана Секуловска од А1....која негативна енергија има......само читање некролози |
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
definitivno TRENDO
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
PINK PANTHER,.............stvarno e "opasen",............!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
A sto mislite za Aleksandar od A1 Rano den?
|
|
sm
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
toni mixajlovski trendo a od zenskite lila filipovska ivesna petrusevska
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Toni Mihajlovski, Trendo, Marko, Igor Gambazov se EXTRA
Boki ne mozam da go svaram organski, odvraten e
![]() Turungieva e katastrofa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Poslednive 3 godini nemam poim so se deshava po nash*te mediumi,ama Toni Mihajlovski mmmm ne go menjam
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,koj e toj?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
личност... ммммммм
мммммм.. никаој вака од прва не ми паѓа на памет, а со повеќе размислување Цирко ми е најлик, мада забега со она ,,скечевите,, |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
TRENDO SEKAKO,JANKO DA NE GO ZABORAVAM. A OD ZENIVE ZA CUDO EDNO NITU EDNA NE ME IMPRESIONIRA.MOZE ZOKA SO NOVATA EMISIJA
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
najTAPA emisija EVER ...site tie reklami na net gi ima nishto edukativno, nishto za procesot kako-da-se-napravi-reklami samo suvoparno... bolji se INFORMACIITE koi gi spodeluvaat onie shmizlickite od RED HOT |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |