|
Lady Gaga |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ниту сакам да ја гледам, ниту па да ја слушам... |
||||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||||||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Lady Gaga доминираше на ВМА наградите Половина од 16-те MTV Video Music Awards во неделата навечер во Лос
Анџелес ги однесе поп ѕвездата Lady Gaga, а седум од осумте награди беа
за нејзиниот спот за песната „Bad Romance“. Gaga беше номинирана во 13 категории, а дома однесе осум. Осмата награда беше за дуетот со Бијонсе на песната „Telephone“. Пејачката позната по екстравагантниот изглед и шареноликите костими,
наградите ги примаше во различни модни комбинации, а еден од
интересните додатоци кои ги носеше беше шеширот од месо. Уште само видеото на Еминем за песната „Not Afraid“ однесе две
награди оваа година, и тоа за најдобро музичко видео и најдобро хип хоп
видео. Еминем и Ријана ја отворија церемонијата со изведбата на песната
„Love the Way You Lie“. За тинејџерска сензација беше прогласен 16-годишниот Џастин Бибер.
Листа на добитници на MTV Video Music Awards: Изменето од Командантица - 16.Септември.2010 во 14:33 |
||||||
..Живеам за да умрам..!
|
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од емил - 16.Септември.2010 во 22:57 |
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Бизарно!... 8 необјавени факти за фустанот од месо на Лејди ГагаБез разлика дали сте се запрашале или не, ова се 8 факти во врска со фустанот од месо на Лејди Гага кои даваат одговор на неколку логични прашања:
|
||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ех поп културата деновиве...
побитно било да залепиш цела месарница на себе одколку да правиш музика едит: има гладни деца во светов бре Изменето од zabegan - 24.Септември.2010 во 20:35 |
||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Once you kill a cow, you got to make a meat dress! Грозно! Катастрофа! |
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Популарната Лејди Гага со тим од 130 луѓе кои се грижат за неа и нејзината турнеја, доаѓа во Загреб на денот на концертот в петок, директно од Белфаст.Во Загреб ќе остане еден ден по што заминува за Будимпешта каде има концерт на 7 ноември. Лејди Гага не е толку размазена, и се што барала било 500 кг. мраз и четири боци со кислород на сцената. Иако гардеробата во салата е добро чувана и заклучена, таа побарала двојна заштита. Нема посебни барања за храна бидејќи со себе води свои готвачи и носи своја храна. Опремата тешка 70 тони, ќе пристигне со 30 камиони шлепери и 13 автобуси. Лажната лејди Гага веќе се наоѓа во Загреб. Станува збор за уметничкиот перформанс на Дан Филип кој го најавува претстојниот концерт на Лејди Гага. |
||||||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
always look on the bright side of the life!
|
||||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Би ја треснала од земја...
И би го дала тоа месото на сирачињата. |
||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Оваа ги надминува сите граници на нормалата. Нека си го напика мразот во задникот, и нека направи конечно нешто корисно за сите. Ненормална работа. Денес месо, утре со млечни производи.
Пс: Фанови на Гага, би ве замолила да не се навредувате, всушност неа ја навредив, на некој начин. Различни вкусови. Изменето од Ѕвончица - 04.Ноември.2010 во 12:56 |
||||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Восочната Леди Гага низ цел свет - Осум восочни фигури на Леди Гага беа откриени во музејот Мадам Тисо и тие ќе бидат распределени во сите познати музеи низ светот: Лондон, Њујорк, Лас Вегас, Калифорнија, Амстердам, Берлин, Шангај и Хонг Конг. |
||||||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
isto i jas |
||||||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Шокантни докази:
„Лејди Гага е контролирана од најмоќните светски сили“ Се чини дека она што Лејди Гага не е обврзана да предизвика контроверзии, дали затоа што таа го посакува тоа на тој начин или поради тие работи само да се случи, каде што таа е во прашање. Таа сега е објавена на насловната на списанието Rolling Stone, качена на високи розови потпетици и две автоматски пушки кои се чини дека се поврзани со нејзиниот градник. Сепак, тоа е она што таа вели во интервјуто што е повеќе од експлозивна слика, како Рап-Up информира. Гага досега често била поврзана со Илуминатите, најголемото тајно здружени кое работи заедно за да ја промени формата на политичката, културната и верската меѓународната сцена на таков начин што ќе им овозможи целосна контрола апсолутно врз се. На техниките преку кои целта на Илуминатите е да го превземат целиот свет не се очигледни, вклучувајќи и пораки како оние кои наводно се пронајдени во текстот на Гага кој многу контроверзен и зборува за спотот за "Телефон",кој ве информира задејството поназад. Се чини дека Gaga самата почна верува на гласините, судејќи по еден сон за Илуминатите и самата даде интервју во списанието Rolling stones, издадено на 8 Јули 2010. Погледнете го видеото и ке заклучите за што станува збор. http://www.youtube.com/watch?v=hM1mG3YEkQ8 : "Понекогаш јас често сонувам еден ист сон, каде што се појавува фантом во мојот дом. И тој ме зема во една соба, и таму е една русокоса девојка со јажиња врзани за раце и нозе.И таа ги носи истите чевли кои ги носев за Греми наградите. И јажиња, ја влечат, но јас никогаш не го гледам тоа, освен, што можам да го слушнам само нејзиниото цимолење, а потоа и фантомот ми вели, "Ако сакаш да не биде веќе повредена и ако сакаш твоето семејство да биде во ред, (се чини дека нејзиниот татко Џозеф Германота имаше сериозни проблеми со срцето), ќе мораш го сечеш твојот зглоб. Таа дури и се консултирала со своето добар пријател и ментор Дипак Чопра за минатото соништа. "Ѓаволот се обидува да ме земе! рекла Гага во интервјуто“. Погледнете ги преработките на нејзините видеа: Alejandro и Bad Romance http://www.youtube.com/watch?v=l5BNea8XpQc http://www.youtube.com/watch?v=iZXsTRrrjW8 Ова докажува се!: Продолжува....
|
||||||
..Живеам за да умрам..!
|
||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
wowww...
|
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |