|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 43> |
Автор | |
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When I need you
I just close my eyes and Im with you And all that I so want to give you Its only a heartbeat away When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day Miles and miles of empty space in between us The telephone cant take the place of your smile But you know I wont be travelin forever Its cold out, but hold out, and do I like I do When I need you I just close my eyes and Im with you And all that I so wanna give you babe Its only a heartbeat away Its not easy when the road is your driver Honey thats a heavy load that we bear But you know I wont be traveling a lifetime Its cold out but hold out and do like I do Oh, I need you When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love Keeping me warm night and day When I need you I just close my eyes And youre right here by my side Keeping me warm night and day I just hold out my hands I just hold out my hand And Im with you darlin Yes, Im with you darlin All I wanna give you Its only a heartbeat away Oh I need you darling |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oko mene
prave frku i ljute nervoze oko mene sve sami smradovi oko mene sela i gradovi Oko mene pederi, ubice i topovi, teske haubice gospode, gde li pronalaze onoliku djubrad i mamlaze Oko mene mracne pijandure ne mogu da prebrojim pandure neki novi bezobrazni klinci mislis dzukci, ono sarplaninci Ref. Jer, oko mene sve su ponavljaci djaci ili bolesnici ili manijaci oko mene neki mnogo jaki momci to su KP doma zasluzni pitomci |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ledja o ledja
ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas Ref. A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje Ref. A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Ti me poznajes najbolje |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ide Mile lajkovackom prugom
lajkovackom prugom ide Mile ide Mile sa jos jednim drugom sa jos jednim drugom ide Mile Ref. 2x Suvo seno koseno tekla reka kroz selo a po reci riba plovi nema koj' da lovi. Ide Mile, gori mu cigara gori mu cigara, ide Mile ja poznajem mojega drugara mojega drugara, ide Mile Ref. 2x Nemoj Mile da ostavljas druga da ostavljas druga, nemoj Mile Dugacka je lajkovacka pruga lajkovacka pruga dugacka je Ref. 2x |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da zna zora
koju dragu ljubim ja Aj, nebi zora, nebi zora nikad pusta svanula (2x) Danju, nocu, nocu, danju u kafani sedim ja Aj, al' u zoru, al' u zoru svojoj dragoj idem ja (2x) Draga spava, mene sanja da joj zorom dodjem ja Aj, na jastuku ruke siri ceka da je ljubim ja (2x) |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otiso siiiiiii... sarmu probao ni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahaha e sega kaj aj najde ovaaa
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-stavicu antenu da na njega licim
e ova e samo za tebe src/
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Madjarica mlada
i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada Ej belo lice lepe madjarice i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada Ej trula gradja, potopi se ladja isplivala tudom, tudom madjarica mlada Ej madjarice, ja ti ljubim lice i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napolje je poledica a ja posla bez gacica suknja g*zu cuva dok po p***u duva ili pak sakas...
Ja sam mala devojcica 20 kila mi guzica...
Ja znam joj madzarice-ja ti ljubim Sise
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sekako sakam
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki site ste super but I must go, posle 6h. sum povtorno na forum
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti si super , boze zdravje utre , moram i jas da begham sega
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbogom ljubavi
ne mogu da ti pobjegnem kao da sam siso s uma pa u mene svako sumnja ne znam sto bi, ne znam gdje al' cu dalje bez tebe jer kockam se dugo sa srecom i tugom zbogom ljubavi odlazim i reci cu ti sto stoput si me navela na zlo ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje ti ne ocekuj nista vise od mene odlazim i nemoj reci stoj zena ima ne zna im se broj dugo si me lomila al' me nisi slomila i sve kad skupis malo je s tobom vreme stalo je |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |