|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 708> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk koleskata sanja mnogu rano stanala
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...како и обично будење
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk nesto mnoooguu tivko e....
|
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК....Емил си имал мака. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Тешко е вака |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КАЈ СТЕ БЕ ЛУЃЕ?
Ај живнете малце... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk grupata na fb |
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК....едно јако турско кафе + една шумлета витамин Ц.....и главоболката ја снема.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK ...ova da probav i jas ......ne ke da e losho |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....nekoj kako neshto da kaza,...tuka!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-јас.Ама после сам си го избришав.Нема смисла да влегувам во полемика со тебе.Продолжи си така и ќе видиме до кај ќе те одведе патот
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk,...pak on!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Аман веќе.............аааааааамааааааан |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк, не преферирам да пишувам во подфорумов Разно но сега имам да кажам нешто
Сдк , ај ке се трудам да пишувам на кирилица откако ме критикуваше LiDivio Сдк , RUSHKA , ми ги насолзи очите со лп , ма ти си човек со гооооооооооолемо срце Сдк, zamislena , ми ги тргна сите сомнежи Сдк, Santijago, мило ми е што се запознавме , пошто ни на крај памет немаше да ми текне на тебе Сдк, ANITA11 , не знам како се ставаат срциња, ама оние твоите ми се посебно драги Сдк оти редовно ги читам( пошто се интересни, оригинални и паметни) и еве тука на оваа тема сакам да ги гушнам и НАЈспецијално да ги поздравам anakin , Anarchy , Andjelina, blackeye , Blue Scarlet, brza, Calipso,Dogi, fiks, laki_bu , Lithium, MyWay , NRGMKD, Omar , pagane , renatax , zbunet, zabegan, zenmaster , Перун , ФорумскаБаба А да, заборавив поздрав и до Анастеа , пошто има разбирање кога јас се лутам ко мало дете Изменето од Mindy - 26.Август.2010 во 17:56 |
||
Внеси реплика | страница <1 457458459460461 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |