|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 1093> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ајде ке има и други подобри шанси...Јоки те*е пак нешто расположението ти е аут
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto e vaka zaebano, samo mene li be mi se desavaat vakvi raboti?
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа и на Јоки и на Штрумфче...а и на сите нас....
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa mozebi so Joki si imame zaednicki problem
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade e problemot da vidam jas, brej mladi deca so problemi, kako toa.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sakas da mi go resis problemot frli edna nuklearka vo...aj da ne kazuvame. Mojata zaglavi na granica
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema toa frlanje na nuklearki, ali ke ti frlam edno amorovo strelce i da se sheknesh koga ke vidish deka na zemjava ima i drugo momce za tebe.
|
|
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da se polezbejcam Pa ne be se salam, ne sum tolku ocajna
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh kako ne si zedov eden film za gledanje, ali ako pobrzam moze i ke si zemam eden.
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kazi so zede.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm... |
|
respect my authoritaaa
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne izlegov da zemam ali zatoa si go gledav pak "ubij me nezno" (erotski triler) si go imam vo PC i mnogu e ubav film. moja preporaka za site nad 18 da go gledaat.
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, da, super filmce...
|
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pametno ke bide jas da si legnam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |