|
Со кого од форумов сакате да се запознаете |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 83> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бидејќи не секој што е на форумов сака да шири познанства
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO SITE!!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne vo zivo postoi fb barem da se vidime...a mislam deka se krijat onie sto se stramat od sebesi a ovde glumat ludilo |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и ја би ... тебе....да запознаам .... колешке
Сакам да ги запознаам тие што изразуваат желба да ме запознаат... Не се наметнувам....иако има 3-4 ... кои онака баш сакам да ги запознаам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувам дека ќе се случи тоа еден ден колега
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ојдовме оф малце еве да се УмеТнаМ....сакам да ги запознаам Шации и Мај Изменето од Santijago - 24.Август.2010 во 15:11 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve i jas da se umetnam...sakam da gi zapoznaam...sanjeto.. shaci.. babata, primo...calipso..
|
||
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како и да сфаќаат некои....сепак со никого...
Убаво школо и од чет па и тука...за да си седам мадро... Не би завлегувал во такви екск*рзии... Не поради себе колку поради сенекаков народ Па дури и да мислат дека се срамам од себе |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
orka ti napaten mi stois
ali sepak ti drzi voda teorijata |
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема везе колку и да сум напатен не стојам си седам
Само претпазлив...не дека нема луѓе кои вредат да се запознаат... |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa posedi si uste malku...
sekako deka site imame zelba da ja znaeme nekoja licnost od ovde..megutoa toa ne znaci deka treba do zivo da ja zapoznaeme... ama bitna e zelbata |
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахааааааа...ова значи му иде нешто како зелникот од народните приказни...
Ќе си кажам ја некој па ако ми запне...ќе биде "Ја сум мислел да се запознаеме не сум сакал" |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam zapoznaeno licnost od forumot i mozam da kazam deka steknav dobar prijatel. Koga i da odam vo negoviot grad oddeluva vreme da se vidime. |
||
Внеси реплика | страница <1 5960616263 83> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |