|
Како ви се вика животинчето??? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво имав Шарпланинец со име Бурдуш,го продадовме некому и се скинав од плачење.
Второ имав три пилиња ги викав Дарко,Марко и Мирко,што се случи со нив појма немам може ги изедовме не знам После чував папагал го крстив Кико,ми избега ко сакав да го летам надвор. Имав мачка ја викав Синадин. Имав и аквариум со рипки,Јапонките пораснаа и јадеа ко ненормални ,ги ранев со храна за пастрмки и тубифекс,на крај се здебелија и умреа од дебелштина. Уште еден мачор со име Марко,пцовиса во големи маки и болки,ми го отру некој комшија мамето негово После чував Француска пудлица со име Леси,многу паметно куче,се парализира и пцовиса После една зима(мислам дека беше 1994)дојде некоја кучка уличарка и се окучи в гаража со 5 кучиња,ги пораснавме некако кутрињата и ни остана едно женско и го зачувавме,уште е живо не гледа и нема заби,и го храниме само со ситен леб и за овие 16 години неколку пати имаше потомство. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А заборајв едни многу важни миленици.
Еднаш најдов повреден Гавран во крило и и него го чував,ко ми зарасте раната го пуштив и си замина. А исто така чував и зајаче,го најдов в село малечки ко беше,го чував неколку месеци порасна и цркна од зорт. Ами толку |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Dina.
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Папагалче Киви
срце најубавввоооо |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леси (скратено од Лесисевраќадома) |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам папагал се вика Костас (Коко)
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачор по име Тонто.Умен, сам си ја отвара вратата на квака...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам пудлица..машко е се вика Пафи
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаме две мачки- машки-- Немо и Мемо!
|
|
FANTASMA
Нов член Регистриран: 24.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,јас имам Пудла женка. Веќе подолго време барам мажјак за парење,но неможам да најдам како да пропаднале во земја сите машки Пудли . Ме интересира што боја ти е Пудлата,која големина е и дали има педигре и кои се родителите во педигрето (за да не испаднат случајно брат и сестра ) Чекам одговор и гушни ја пудличката од мене.Поздрав |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sestra mi svrtila edno zensko mace TARA ja zavika na pokojnata macka... Kola ja pregazi...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пикинезерот го викаме Џина, а другите жукели Ѕеѕуфка и сега најново што ни се тупна го викаме Мали.
И сите подеднакво ги сакам, иако ова последново како овца ми е. -.- Едното маче ми умре, остана само Штрафто и сеа се бафта едно многу убавко, го викам Клеа. Зајците немаат име. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi umre!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
CuciTo
Сениор Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам папагалче Пепе со белки,црнки и плавки пердувчиња
и верувале или не зборува стварно абре срценце е |
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Андро
Изменето од Gabriela_S - 19.Февруари.2014 во 00:34 |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |