|
Брат или сестра? Или ниедно? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам сестра со година и 11 месеци по мала од мене
|
|
misteriozna
Група Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam brat i sestra(bliznaci) pomali od mene 3 godini.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам сестра 10 години постара од мене.... и многу поразлична
е од мене во се.... Изгледа и се однесува како права Дама... а јас
сум многу пообична.... и говорот и е дамски...додека јас си зборувам
многу природно..... Повисока е од мене... и плавуша.... а јас
нискичка и црнка.... ептен се разликуваме....ама имаме прекрасен однос............. се си ја слушам..........
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е да имаш некој крвно близок како брат или сестра, но и тие што пораснале без нив, не верувам дека им фали нешто.
Тоа што си створен од ист генетски материјал не гарантира блискост и поврзаност помеѓу братот и сестрата, братот и братот итн.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum sama iako poveketo mi vikaat najubavo e sam sepak mislam deka ke mi bese pointeresno ako imav brat ili sestra Ama dobro e i vaka - naviknav
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е секогаш лесно да си постарата сестричка. Го кркаш заради грешките на помалата, па чување, па м’кнење со тебе по родендени како услов за да одиш и ти (чир)...Инаку мнооооооооогу различни како личности, што било причина за многу несогласувања, расправии, тепачки.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам помлада сестра...како помали воопшто не се согласувавме околу ништо, често се расправавме што е и нормално на тие години...
многу сме различни, ептен како небото и земјата но поминаа тие години исполнети со мали, слатки кавги сега се согласуваме одлично тука сме да си помагаме една на друга кога е потребно, да се советуваме и слично, многу си ја сакам |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам брат...6 години помал
сестра не ќе ми треба... иако се мислам дека полесно е да се контролира и воспита женско... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јок. Не е така.
___ Онтопик: јас имам сестра... исто 6 години помала... давеж жив... сега пред малце ми ја скрши сенката за очи... Ако сега почнат да ми белеат влакна на глава -тоа е од неа! Ме пукна детето. А да ја удрам немам каде, коски и кожа е. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега имав флешбек , и се сеќавам како мал...
Имавме гости... И мајка ми ме праша (ваљда знаела веќе дека е трудна) ‘Сакаш братче или сестра?‘ . . . Ја сум одговорил...Сакам куче... Нарачав куче , добив свиња... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи има една бугарска поговорка: "Брат брата не храни, но тешко му коjто го нема!"
значит...тешко мене!! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф, неостварена желба ми е да имам брат. Патетика во боја сум.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да те земам јас тебе за дадичка??? Шо викаш??? Камо да ми беше брат ми поблиску во години за да можев да се разбирам со него... Некогаш ми треба некој совет од близок , ама за нешто за кое „глувциве мои“ (читај мама и тато, така ги викам поради една сликовница) не треба да разберат.... многу е помал и сеа само глупости му истекнуваат... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ти го поклонам брат ми ако имаш желба
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |