IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Со кого од форумов сакате да се запознаете
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со кого од форумов сакате да се запознаете

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 83>
Автор
Порака
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 02:46

со nikoj ....плазење

Изменето од Командантица - 12.Август.2010 во 02:46
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2010 во 16:30
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

се надевам дека договорот во скоро време ќе се исполни...и ќе се запознаеме ин лајф

конечно го запознав мојот идол
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2010 во 01:48
so edna zverka od tuka ama okapav chekajki pred ambasadaплазењесмеење
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2010 во 01:48
So gazelka
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2010 во 14:15
so renata i zbunetтрепкање
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2010 во 14:25
dve, tri osobi imam zapoenaeno vo zivo...drugite sto sakam da gi znam gi imam na fb.......i pak gi znam....e pa dosta se...голема%20насмевка
ustvari moze uste nekoja da zirnam za svaki slucajплазење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:26
gi ima poveke ama bi sakala so zamislena ,shatzy,lakiголема%20насмевка
Кон врв
ZokiBoSS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2005
Поени: 240
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZokiBoSS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:38
Со админите, да видам дали личат за админи плазење голема%20насмевка
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:47
Со Модераторот Зоки,да видам дали личи на компјутерџијаголема%20насмевка
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:47
има неколку со кои би сакала да се запознаам, но тоа ќе се оствари само доколку и тие сакаат и падне договорнамигнување
би сакала и јас со аниткаголемо%20гушкање
исто би сакала Мy да ја запознаам, форумска баба, Санти, Лаки, gonzo, Анастеа, Фикс, mamamd...од помладите тиги, charmed, volkswagen, џо...

можеби испуштив некој ( нека ми извинат ), но во глобала би сакала да ги запознаам сите оние што се почесто активни на форумов, но тоа ќе остане пуста желбасреќа

Изменето од Schatzii - 24.Август.2010 во 11:49
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:55
Хмм, само пуста желба викаш
Што така
Инаку си знаат тие со кои што сакам да се запознаам. Не ни мора да ги пишам тука. Од авион се гледа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
ZokiBoSS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2005
Поени: 240
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZokiBoSS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:56
Фикс, мојш ти да ме видиш  кој сум шо сум, сегде ми е истиот јузер, а и админ си мејлот мојш да го видиш :P .. Само незнам како ги замислуваш компјутерџиите голема%20насмевка
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 11:59

намигнување

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 12:53
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

има неколку со кои би сакала да се запознаам, но тоа ќе се оствари само доколку и тие сакаат и падне договорнамигнување
би сакала и јас со аниткаголемо%20гушкање
исто би сакала Мy да ја запознаам, форумска баба, Санти, Лаки, gonzo, Анастеа, Фикс, mamamd...од помладите тиги, charmed, volkswagen, џо...

можеби испуштив некој ( нека ми извинат ), но во глобала би сакала да ги запознаам сите оние што се почесто активни на форумов, но тоа ќе остане пуста желбасреќа

големо%20гушкање големо%20гушкањеi jas....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 83>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.