|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 100> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај нека е така... пак нешто не ми оди споредбата ама ај... значи сакаш да кажеш дека Груевски... нема муда... нема ум... а е премиер... а ова што го напиша за смеењето и лепењето на некои окулу себе... не мислиш дека важи за сите политичари...??? а ниските политички удари не се својствени на сите полтичари...??? има некои кои не се такви...??? кои, на пример...? |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со тоа што ќе речеш и другите се служат со ниски удари, не те оправдува тебе кога се служиш со ниски удари, нели? ако почнеме да анализираме кој каков политичар е, ќе се расплинеме и ќе забегаме офф топик од темата со наслов - Кој е Груевски? И не, не мислам дека мораш да се служиш со ниски удари за да бидеш добар политичар. Напротив!!! Квалитетна личност е успешна и почитувана без разлика на професијата. А давајгаз си е давајгаз!!! Нели којсумјас? |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam kako ..."civil" kakov e ama,...kako glaven u edna drzava ,...
...za ziva sranota e! ...da "otvarash" trivijalni stvari,...i da mislish deka poradi toa si nekoja velichina ,...toa moze samo kaj vakov ,..bistar ,...t.e ...ostroumen i mozhne inteligenten narod. ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ее, ама гледаш шо ти викаат, сите така правеле, па ако и тој
|
||
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нели е затоа и пораката до децата да не отвараат чоколатца на улица...ќе им дојде премиерот на отварање...
Тој е тука за секое отварање...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах кејт... не си баш ти толку грејт... читај ко што е напишано... ти пишуваш за Груевски... тоа што може да се напише за секој политичар кај нас... не напиша ништо ново во посоченио пост, што не важи за било кој друг политичар... темата е кој е Груевски... значи нешто за него што го разликува од другите... исто ко што сме јас и ти различни... капираш... некој е којсумјас... некој е давајгаз... |
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a stvarno KOJ e toj
|
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се разликува од другите по вујко му.......Знаете онаа македонската, ако имаш вујко владика ќе бидеш поп?А и по пропагандата...поголема пропаганда и од онаа за Рамбо,Титаник . дрн.дрн...Е пропаганден...ПРОПАГАНДЕН и РЕЈТИНГ е премиерот...Не е тој...тоа е што се пропагира...Затоа нема да оди на ТВ дуели...Ќе се види...дека...ЦАРОТ Е ГОЛ...
|
||
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А е запаметен и по она 150% поефтинување на лековите
Барон Минхаузен за него е нула.
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј којусумјас, којсумјас, како тебе убаво ти одат римиве, пробај со поезија стварно, бившиот вмровски лидер беше познат поет, знаеш за кој велам, така, тој бугаринот кој сега го плукаат.
да не ме сфати некој погрешно, кога викам давајгаз не мислам на нечија сексуална определба, таман работа, туку на неговите неферски и немашки потези од кои ми се повраќа. Сите се исти. Кога ќе речеш сите се исти тоа те амнестира???? Тоа есе вика дпмне тактика. - и ние не чиниме, ама тие беа бетер Кога ќе дојде некој друг на власт, тогаш ќе ги наоѓаме неговите маани. Сега е премиер Груевски, а мене тој повеќе ми личи на маркетинг агент, оти само за тоа го бива Изменето од Анастеа - 01.Септември.2010 во 09:47 |
||
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе речам сите се исти... мислам сите се исти... како тоа може да значи дека некого бранам...? инаку почитувам туѓо мислење... ама аргументирано... се друго е муабет со флаша пиво пред кооперација... Изменето од којсумјас - 22.Август.2010 во 12:29 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога зборуваме за “амнестија“ на премиерот од одговорност за сите лоши работи во државава тоа повеќе се однесува на префрлувањето на одговорноста и за нефункционирање на се и сешто во државава.
Ај да замислиме дека сме Кина. |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Перфидна политика на Груевски и ДПМНЕ за Бугаризација на Македонија
Бугарофилите не се ни обидуваат бугарштината во Македонија да ја инсталираат со револуција, туку само со еден подолг, еволутивен процес... Не очекувај Груевски или Милошоски да излезат на говорница и да кажат: Од денес влегуваме во федерација со Бугарите... За мене е повеќе од сомнителна битката која што се води веќе неколку години, а тоа е амнестијата на Бугарите за тоа што го правеле во 2-рата св. војна... Воопшто не мислам дека е случајност тоа што Груевски од година во година, се' повеќе ги бојкотира настаните поврзани со НОБ... И тоа, сите до еден... Се маргинализираат сите прослави, јубилеи, собири, како и празници од тој период... '9 мај' и '11 октомври' од година во година добиваат се' послаб третман... Истото се случува и со прославата на 2 август 1944 година, според мене најзначајниот ден во македонската историја! Доста Димовска беше од Груевски испратена во Софија за Директор на Културниот центар, за само после 2 дена на бугарската ТВ да му се извини на бугарскиот народ што досега сме ги сметале за окупатори во НОБ... Неколку месеци подоцна, во Ресен се одржуваше голема прослава по повод 65 години од формирањето на првите партизански одреди во Македонија... НИТУ ЕДЕН член на Владата не присуствуваше на таа свечаност, иако целиот владин состав беше тој викенд собран на седница во соседното Отешево... Ама затоа, една седмица подоцна неколку членови од Владата присуствува на прослава на Денот на бугарската армија, која што, замисли, се одржуваше во Домот на АРМ!? За мене е индикативно и испраќањето на Мартин Треневски за амбасадор во НАТО... Мартин е човекот кој што во Македонија ги организира сите прослави на МПО, организација која што отворено ја брани тезата дека Македонците се Бугари... За мене се индикативни и најавите за восочни фигури на Ванчо Михајлов, Тодор Александров, Мара Бунева и некои други кои што треба да бидат поставени во Музејот на ВМРО и на жртвите од комунизмот... Никој не може да ме убеди дека ваквите работи се случајни... Исто како што не го оправдувам молчењето за статусот на Македонците во Бугарија, како и за нерегистрирањето на ОМО “Илинден“ - ПИРИН... Јалова ми е одбраната дека не треба да се отвара уште еден фронт... И што е најлошо, симпатизерите на Груевски подлегнуваат на оваа тивка (и за жал успешна) пропагандна акција на Груевски, па го бранат дури и тогаш кога не е за бранење... А песните за југовиќи и другите такви 'глупости' се само 'маска' наменета за наивните... Пропагандата е многу сериозна и МОЌНА направа! . . . текстот е превземен Ептен добро ја отсликува реалната политика и вистинските намери на Груевски и ДПМНЕ Ова би требало да го знае секој Македонец |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes mu e rodenden neka e ziv i zdrav covekot uste 100 god......
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |