|
Што научив од родителите... |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od roditelite nauchiv kako da bidam kako niv.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto ne nauciv, i dobro postapiv
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nauchiv da bidam toa shto sum ......jas ...onakva kakva sum ...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zhivej si go zivotot onaka kako shto sakash....na zlo,zlo ne vrajkaj
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најважно што научив од нив е тоа што значи да бидеш СВОЈ...како да бидеш независен и како да не зависиш од друг.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren si deka ne zavisis od nikogo?
toa bi trebalo da go steknes neli? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го бранам мојот став. Секогаш.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Davanje na zivot ne znaci i steknuvanje na pravo nad ziveenjeto na toj zivot ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se zivee ...udobno ....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka! Najkatastrofalnoto neshto shto mozhe roditel da mu kazhe na svoe chedo e "jas ti go dadov zhivotot i zatoa mora da me slushsh" ili "jas sum ti roditel, jas ti mislam najdobro". Nikogash nemojte da gi kazhete ovie zborovi na vash*te deca. Nikogash! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Powerful
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Покрај основните потреби за живеење, научив да го сакам животот бидејќи тој е многу убав полн со светли и среќни моменти! Да се борам против неубавите работи кои ќе наидуваат во животот обидувајќи се да ме сопрат и да се изборам!
Она што моите родители го направиле за мене и она на кое ме научиле, никогаш нема да го заборавам! |
|
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме учеа да не се откажувам лесно и да бидам упорна но до денес не го правам тоа но тоа што секогаш ми го кажуваа а последниве месеци веќе го користам е дека во животот е важно да си активен затоа што кога си активен,дејствуваш и работиш никогаш нема да останеш гладен,бос, ...можеби нема да имаш луксуз но никогаш нема да си без ништо.. |
|
If you are reading this, get a life!
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolemiot paradoks sto go procitav vo ovaa tema e naslovot.
Zarem mislite deka roditelite mozat da ve naucat nesto?
Nivnata bioloska potreba da bidat roditeli ja ispolnale,a drugoto e samo pregolema zelba da se zacuva matricata....abe ajde
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека не е баш нормално , да си нормален во македонија!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |