|
Љубовта умира |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секако дека умира, ништо не е вечно, па ни љубовта...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta umira ako kje prekines da veruvas u nea
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mnogu ne filozofiram,ne sum romanticna po priroda ama znam deka ljubovta umira koga nema pogledi megusebni,nema nasmevki,nema sex,nema delenje cokolado itn znaat povozrasnite.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se tece se se menuva...............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, не...просто се прифакjа реалната состоjба на нештата. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа пак морам да се вратам на моето старо
ЉУБОВТА НЕ УМИРА САМА ОД СЕБЕ НИКОГАШ, МОРАШ ДА ЈА УБИЕШ Изменето од anakin - 24.Јули.2010 во 12:36 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogash i umira...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а понекогаш си мислел дека си jа убил , а то всуштност просто си играл дартс во соседниот кафич.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta znae da umre no i da se odrzuva dokolku se dvajcata vistinski i znaat da ja pothranuvaat...Znae na postari godini da bide i pogolema od pocetnata...No do lu]eto e...kako i celiot zivot...Treba da si se davate a ne da si se zemate...!@!!
Изменето од marsovec - 25.Јули.2010 во 14:37 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ne umira... Ljubovta e ogromna sila koja ostanuva zarobena nekade vo vremeto, kako svedok na nekoi prekrasni momenti, prekrasni cuvstva, nadezi i ocekuvanja... Nie... Samo se sekjavame na toa vreme, na tie momenti... Samo nasite sekjavanja umiraat so nas, no ne i ljubovta. |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta jas mislam deka samo se razoblicuva,kako onie baloncinja sto gi sonuvame de edno e golemo-ljubov kon mama,pa od nego se pravat pomali ljubov kon tato i kon bato neka ne mi zabelezi nekoj moze od golemoto uste pogolemo da se napravilo,pa posle drugi mali baloncinja-ljubov kon fraercinja ili devojki,barem togas mislime deka toa e ljubov, i da ne se zanesam mnogu ponatamu ja znaete prikaznata mnogu baloni polni so ljubov kon sopruznicite,decata,nesto izmegu hahaha i taka cel zivot poln so baloni polni so ljubov!Za toj sto me razbra ok a za toj sto ne me razbra moze jas ne bev dovolno jasna hahahaah otekov so balonite a?
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта има рок на траење...
како и се друго... |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |